Coocainek12 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam . Oto Kod: #Include <Misc.au3> While 1 If _IsPressed("30") Then ControlSend("[CLASS:Notepad]", "", "Edit1", "0") EndIf WEnd I Jak wdusze to 0 to w notatniku wyskakuje mi aż. osiem 0 Nie wiem co jest nie tak. Da się jakoś zrobić aby pisało tylko jedno zero..? :| Proszę o pomoc. Zbieram + : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 najprościej dodać przerwe, za szybko pętla działa/powtarza się i jedno naciśnięcie jest powtarzane prze czas naciśnięcuia klawisza sleep(1000) i powinno być po kłopocie jeśli raz ma wysłać polecenie nie umieszczaj w pętli funkcji tylko poza nią #Include <Misc.au3> While 1 If _IsPressed("30") Then $kilk() sleep (100) EndIf WEnd Func klik() ControlSend("[CLASS:Notepad]", "", "Edit1", "0") EndFunc Coocainek12 1 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coocainek12 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przy "$klik()" Wyskakuje Błąd. Ale już sobie poradziłem. Dzięki wielkie. Zbieram + : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi