Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Doładowanie NX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar pierwszy raz kupić NX przez dzwonienie.Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak ta transakcja się odbywa? Bo nie chce nic odjebać...

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Dzwonisz na numer, który ci podają wpisujesz kod jak "pani" cię o to poprosi i czekasz.. Jak minie czas to się automatycznie rozmowa przerywa i NX masz na koncie.

Opublikowano

Tak jak up wytlumaczyl czekasz , muzyczka leci :D

A potem patrzysz i masz tam NX troche :D

.....

Nie muisz przepisywac tego kodu na koncu :D

On jest wrazie jak by ci sie zacielo , i nie powiodla wplata.

Opublikowano

pamiętaj jednak żeby nie rozłączać się pierwszemu. to ci, do których dzwonisz mają się rozłączyć jako pierwsi.

jeśli ty się pierwszy rozłączysz, nxy na konto nie powinny wpłynąć. transakcja zostanie przerwana i będą kłopoty z odzyskaniem tych pieniędzy.

Opublikowano

@Moder. mym zdaniem wyjasnione :D

@TOP jezeli bys mial jakis jeszcze problem pisz do mnie na PW.

A jezeli chcesz na SMSM jest jeszcze latwiej , ale chyba tera jest naprawiany MoPay.

Opublikowano

Panowie ładnie ci wytłumaczyli .

Dodam jeszcze abyś uważał z kodem.

Jeżeli pomylisz bd musiał wpisywać jeszcze raz .

A jak wiadomo będą to kolejne minuty za,które musisz płacić .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

Czekajcie czekajcie.... Ale ,żeby zadzwonić tym sposobem to musze mieć na komie kasę?

Edytowane przez DawajPlus

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

A jak zaznaczę 20Euro a będe miał na koncie mnie kasy to co?

Opublikowano

Po zamówienie nie zostanie zrealizowane, masz np 70 zł to ci z 10 minut czekania zostanie 1 i po doładowaniu konta za 10 zł, bo tyle ci np brakuje znowu dzwonisz i podajesz ten sam nr zamówienia.

Opublikowano

Najlepiej kupić ;

a)Przelew

b)Allegro o ile jeszcze są

c) DoPay[Dzwoniąc]

Jak już dzwonisz na komie po nx'y i widać że leci czas to zrób SS[screen Shota - zdjęcie "Print Screen SysRq]w razie gdyby nie było na'ów masz dowód że zamówiłeś

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Najlepiej kupić ;

a)Przelew

b)Allegro o ile jeszcze są

c) DoPay[Dzwoniąc]

Jak już dzwonisz na komie po nx'y i widać że leci czas to zrób SS[screen Shota - zdjęcie "Print Screen SysRq]w razie gdyby nie było na'ów masz dowód że zamówiłeś

Najlepiej Pay Safe Card / przelew

ogólnie to temat chyba został już dogłębnie skończony

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
ogólnie to temat chyba został już dogłębnie skończony

Dokładnie, + autor od dwóch dni się nie wypowiedział. Chyba sobie poradził. Jeśli nie, to prosze o kontakt na pw.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...