Filip™ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników, poszukuję zgranego teamu aby otworzyć serwer (Budowniczego, Admina, Technicznego od pluginów). Tymczasowo wykupiłem 20 Slotów na próbę, jeżeli się wszystko uda mam zamiar wykupić 50 - 100. Wzór podania: Imię: Nazwisko: Wiek: Coś o sobie: Doświadczenie: Posada w teamie: Gadu-gadu: Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Filip™ Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Filip™ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wiadomość na GG poszła :-) Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Azath Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 podanie na PW Odnośnik do komentarza
diversm2y Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Imię: Michał Nazwisko: Ochrona danych osobowych ; p (myślę że jest to zbędne) Wiek: 17 lat Krótko o sobie: Lubię grać w siatkówkę, pływać oraz gry na PC. Jestem miły, odpowiedzialny,cierpliwy. Doświadczenie: Posiadałem jeden serwer do Minecraft'a który rozpadł się po około 4 miesiącach, powód: brak funduszy. Potrafię obsługiwać WorldGuard (cuboidy), World Edit i inne. Oczywiście posiadam konto premium, które świadczy że nie jestem w tym laikiem. Posada w teamie: Moderatora(wszelka pomoc dla nowych graczy ; ] ). Kontakt: Gadu 11211981 Edytowane 14 Czerwca 2011 przez diversm2y Odnośnik do komentarza
lopecik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Imię:Patryk Nazwisko:Wolę pozostać anonimowy Wiek: 15 lat Coś o sobie: Interesuję się informatyką, w minecrafta gram ok. 5 miesięcy, sporo czasu spędzam przy komputerze. Doświadczenie: Posiadałem w przeszłości własny server, który padł z powodu braku funduszy. Posada w teamie: Admin, mogę spróbować jako techniczny, chociaż nie wiem czy wystarczająco się na tym znam. Gadu-gadu: 33715171 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Skarpetek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Imię: Sylwek Nazwisko: Jeśli chcesz znać to pw ;p Wiek: 16 Coś o sobie: Interesuję się sportem , głownie piłką nożną , w minecrafta gram około 2 miesięcy. Sporo czasu jestem na komputerze Doświadczenie: Hmm. Byłem już budowniczym na innym serwie, i wg. mnie sprawowałem się bardzo dobrze. Posada w teamie: Budowniczy Gadu-gadu: 23229555 Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Regulamin Lokalny Działu Minecraft: 16.Jeżeli chcemy kogoś zaprosić do gry, bądź do wspólnego nagrywania, piszemy w poniższym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/358673-zapisy-na-lets-play-oraz-wsplna-gr/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi