romantix Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam! Mam problem. Otoz zagladam dzisiaj do inventory i moim oczom ukazuje sie M4A1 Gold Edition! Mialem 388 G1 i nie kupowalem go. Jest mozliwosc ze moglo mi je jakos samo kupic??? Licze na pomoc beda +/- Klik Odnośnik do komentarza
ProLis Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A masz dalej te 388 g1? ZBIERAM - ProLis® Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nic się samo nie dzieje. Sprawdzałem przed chwilą wszystkie moje konta i na żadnym nic nie dostałem. Regman i romantix 2 Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja go nie dostalem! Samo mi go kupilo i G1 zabralo... Klik Odnośnik do komentarza
ProLis Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) To ja nie wiem dla mnie to samo się nic nie robi , ale może jakiś twój kumpel czy coś kupił nie wiem nie umiem ci pomóc sry Licze na -- Edytowane 14 Czerwca 2011 przez ProLis irzoss8, ZA co? :( i xArtemzx 3 ZBIERAM - ProLis® Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To pisz tickieta: http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/ Payment Issues >> Other Payments Issue romantix 1 Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Zaden kumpel nie zna moich passow. Napisze ticketa tak jak radzi Razor @edit Ticket wyslany. Poczekamy, zobaczymy. Mam nadzieje ze streszcza sie z odpowiedzia :P Edytowane 14 Czerwca 2011 przez romantix Klik Odnośnik do komentarza
Felcor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale ta broń m4a1 gold jest zajebista Wogóle polecam grać f2p bo famasem ani MP7A1 skilla się nie nabije A k1 jest prawie tak samo dobra jak mp7 a m4a1 jest tak dobre jak Famas ale skilla sobie tymni broniami wyrobisz : m4a1 i k1 Pomogłem ?! Daj lajka ! Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ostatnimi czasy tak właśnie się dzieje.. ale ciesz się z tego że m4a1 gold kosztuje 399 G1 a ty je kupiłes za 388 . Jeżeli tego nie chcesz, zostaje tylko pisać ticketa. By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 KEY LOGGER KEY LOGGER KEY LOGGER SKANÓJ SZYBKO CAŁEGO KOMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałem 1200G1 i jakiś koleś kupił gold prg na 60dni to jest key logger nic się samo nie dzieje od tego czasu wg hackow nie ściągam !!!!! O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ostatnimi czasy tak właśnie się dzieje.. ale ciesz się z tego że m4a1 gold kosztuje 399 G1 a ty je kupiłes za 388 . Jeżeli tego nie chcesz, zostaje tylko pisać ticketa. Mialem 388 a wzielo mi taniej bo mam Premke Gold to mam znizke. @up nie raczej nie mam zadnych keyloogow ciagle wpisuje haslo od tylu dla bezpieczenstwa :P Klik Odnośnik do komentarza
BoskiJohny Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 O boże , o boże ratujcie moje myszy ! Wątpię żeby to był Key lub coś innego . Po prostu chłopak robi Was w ch** . Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Up nikogo tu nie robie w przyslowiowego chu**. Samo mi kupilo ta bron. Gdybym to ja kupil to bym takiej afery nie robil. Pomysl troche zanim cos napiszesz... Klik Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Juz z gory przepraszam za double posta. Ale pisze znowu bo gdybym dal edit to by nikt nie odczytal. W tresci Ticketa odpisali mi takie cos: Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us. Upon reviewing your account we find that you have indeed purchased the weapon Gold M4A1 on the discounted price of 319 G1 Credits. We hope this has answered your question. Should you require any further assistance, or for additional information, please visit our web site at . Thank you again for contacting us and we hope you continue to enjoy your experience with War Rock! Regards, Tlumaczylem przez Translatora Google ale nic prawie z tego nie zrozumialem Myslalem ze zwroca mi te stracone G1C a tu dupa nic nie ma... Klik Odnośnik do komentarza
matthew1995 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tutaj masz tłumaczenie z lepszego translatora : Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami. Po przejrzeniu Twojego konta okazuje się, że rzeczywiście kupiłeś broń Gold M4A1 na obniżonej cenie 319 G1 Credits. Mamy nadzieję, że nie odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy lub dodatkowych informacji, prosimy odwiedzić naszą stronę internetową. Dziękujemy za skontaktowanie się z nami i mamy nadzieję, że nadal będziesz się cieszyć się swoim doświadczeniem z War Rock! Czyli dupa zbita. Moim zdaniem to komputerowa wiadomość :P lecz mogę się mylić ;P z tej treści wynika że nie odzyskasz g1 Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Chyba ich poje**** Nie kupilbym takiej broni za G1 skoro jest w IS. Maja jakis zje**** system. Bede sie z nimi klocil dopoki G1 nie odzyskam. Co moge jeszcze do nich napisac? Jakis propozycje? Klik Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Są logi i tyle. Jeśli w tickiecie jest napisane, że ktoś kupił broń z tego konta to tak po prostu było. Nie musiałeś być to wcale Ty, tylko jakiś kolega etc .. Na odzyskanie G1 nie masz już szans. romantix 1 Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tyle ze nikt moich pasow nie znal :/ mlodszy brat by tego nie zrobil. Tak samo zniknely mi Promo na CX4STORMA a ich nie uzywalem. Klik Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To ktoś Ci po prostu włamał się na konto i je ukradł. Zrozum to. Możesz poprosić G1 o logi logowań na Twoje konto jeśli wciąż masz wątpliwości. romantix 1 Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobra skoro tak mowisz to wszystko jasne... Dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia. razor 1 Klik Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi