Skocz do zawartości

M4A1 Gold Edition WTF?

romantix

Rekomendowane odpowiedzi

KEY LOGGER KEY LOGGER KEY LOGGER SKANÓJ SZYBKO CAŁEGO KOMPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałem 1200G1 i jakiś koleś kupił gold prg na 60dni to jest key logger nic się samo nie dzieje od tego czasu wg hackow nie ściągam !!!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Ostatnimi czasy tak właśnie się dzieje.. ale ciesz się z tego że m4a1 gold kosztuje 399 G1 a ty je kupiłes za 388 ^^. Jeżeli tego nie chcesz, zostaje tylko pisać ticketa.

Mialem 388 a wzielo mi taniej bo mam Premke Gold to mam znizke.

@up nie raczej nie mam zadnych keyloogow :) ciagle wpisuje haslo od tylu dla bezpieczenstwa :P

Juz z gory przepraszam za double posta. Ale pisze znowu bo gdybym dal edit to by nikt nie odczytal.

W tresci Ticketa odpisali mi takie cos:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Upon reviewing your account we find that you have indeed purchased the weapon Gold M4A1 on the discounted price of 319 G1 Credits.

We hope this has answered your question. Should you require any further assistance, or for additional information, please visit our web site at .

Thank you again for contacting us and we hope you continue to enjoy your experience with War Rock!

Regards,

Tlumaczylem przez Translatora Google ale nic prawie z tego nie zrozumialem xD

Myslalem ze zwroca mi te stracone G1C a tu dupa nic nie ma...

Tutaj masz tłumaczenie z lepszego translatora :

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami. Po przejrzeniu Twojego konta okazuje się, że rzeczywiście kupiłeś broń Gold M4A1 na obniżonej cenie 319 G1 Credits. Mamy nadzieję, że nie odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy lub dodatkowych informacji, prosimy odwiedzić naszą stronę internetową. Dziękujemy za skontaktowanie się z nami i mamy nadzieję, że nadal będziesz się cieszyć się swoim doświadczeniem z War Rock!

Czyli dupa zbita. Moim zdaniem to komputerowa wiadomość :P

lecz mogę się mylić ;P

z tej treści wynika że nie odzyskasz g1 :)

metju.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum M4A1 Gold Edition WTF?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...