EXPIKxMETIN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) 1. Serwer nie jest mój, ja tylko go reklamuję.2. Serwer stoi na dedyku, aby wejść nie musisz zapisywać się na White-Liste, możesz wejść tylko na koncie premium.3. Serwer jest bardzo przyjemny, dużo ciekawych i pomocnych plug-inów, tablica warpów na spawnie itd.4. Na serwerze jest FreeBulid + Survival do świata Survival możesz się dostać przez portal na spawnie. Zwierzęta: włączone!Potwory: wyłączone/włączonePVP: wyłączone Adres IP : s1.justcraft.pl Film autorstwa DJ_Pallaside'a, przedstawiający serwer : Film #2 przedstawiający serwer :http://www.youtube.com/watch?v=B4Z-ob4G9Zw&feature=related Serwer od siebie bardzo polecam, wciągnął mnie do ponownej gry w MineCraft'a, na serwerze nie musisz płacić za działki, sam możesz włączyć dzień za opłatą 1$, na serwerze zarabia się głównie przez sprzedaż surowców, na serwerze nie gra dużo ludzi ale jest bardzo miła atmosfera. Ode mnie serwer ma duży + i zachęcam również do gry. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez TCQ Odnośnik do komentarza
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zakaz podawania linków do for zewnętrznych. Radzę wszystkie linki wykasować |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi