SjeRRa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam problem wczoraj zainstalowałem apb i nie jest za dobrze na pierwszy rzut oka wydaje się że gra powinna działać ale jednak. Mój sprzęt to Pentium E6500 2,93 GHz x2 /4GB DDR3 /Karta graficzna GeForce 9800 GT 1GB . Sami powiedzcie że powinno działać ale jednak się zacina są warpy i czasem freezy. Zdarza się że gra się crashuje nie wiem czy problemem nie jest 32 Bit-owy system . Dzięki za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
matikoli12 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No wiesz to dziwne bo mam słabszego kompa od ciebie i mi tylko zdażają się lekkie przycięcia nic wielkiego. Gram na maksymalnie minimalnych choć u cb jest 4gb ramu więc nie powinno tak być. Odnośnik do komentarza
shillpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja mam połowę z twojego komputera Podaj treść błędu który ci wyskakuje w raporcie Odnośnik do komentarza
lesnydziad Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Inne gry FPP" do: "FPP -> Inne gry FPP -> All Points Bulletin". Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi