NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A więc mam serwer na plikach 2010, klient z www.metin2.pl wszystko gra ja się umię połączyć pobiegać w grze itd. Lecz gdy biore lapka kopiuje mu cały folder z klientem gry, i próboję się zalogować wyskakuej mi bład, " bład połaczenia z serwerem" zaznaczm mam odpalonego hamachi oraz port map. w czym może tkwić problem? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakiego lauchera używasz ? na hamachi działa jedynie ten : http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/ Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tak używam tego lunchera, u mnie na kompie gdy się loguje wsio gra, ale na laptopie gdy loguje to " błąd połączenia z serwerem" . Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Na drugim kompie normalna końcówka? Jakiego koloru masz kropkę w haamchi na drugim kompie ? Pewnie jakaś zapora/antyvirus blokuje Edytowane 14 Czerwca 2011 przez glinka333 Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jesli Ci chodzi o plik: serverimfo.py to tak normalna koncówka. Kolor zielony. Czyli wyłączyć noda32 , u mnie i na laptopie? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jesli Ci chodzi o plik: serverimfo.py to tak normalna koncówka. Kolor zielony. Czyli wyłączyć noda32 , u mnie i na laptopie? Też miałem ten problem i też NOD'a Dopiero odinstalowanie pomogło A na tym kompie co masz server jakiego masz antyvirusa? Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wystarczy ze odinstaluje na Komputerze Stacjonarnym, czy na lapku tez musze? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na początek odinstaluj na tym kompie gdzie stoi server. Jak nie pomoże to na lapku jeszcze Ale myślę że wystarczy tylko tam gdzie server Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hmm zrobiłem tak, a by wyłączyć noda całkowicie dałem menager zadan-> procesy -> i wyłączłem proces noda, tak samo nalapku i dalej, błąd podczas łączenia się z serwerem, czy konieczne jest odinstalowywanie programu? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mi pomogło całkowite odinstalowanie Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Niestety odinstalowanie noda nic nie dało, można coś tu jeszcze wskórać? Edytowane 14 Czerwca 2011 przez NatsuUzumaki Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Odświeżam =) Odnośnik do komentarza
Rumuniasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie chce nic mowic, ale odswieza sie co 24h. @Topic Moze zapora blokuje, albo cus? Odnośnik do komentarza
NatsuUzumaki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Wyłączona mam win 7 32bit. @Zrobione wystarczyło wyłączyć u mnie zaporę systemową. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez NatsuUzumaki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi