Skocz do zawartości

HIT! SPOSÓB Z ALLEGRO [BUG NA GRZYBKI]

ZXCPaweł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakiś czas temu znajomy kupił poradnik jak zbugować grzybki w sfgame, więc automatycznie i ja go dostałem.

Chciałem się nim z wami podzielić, wystarczy że wyślecie do mnie maila na adres [email protected] z prośbą o wysłanie wam poradnika.

Mail w tytule ma mieć nazwę użytkownika mpcforum.pl

Wysyłam tutorial pierwszym 100 osobą.

Gdy bug zadziała liczę na +

Jeśli chcecie więcej szczegółów piszcie w temacie.

Pozdrawiam!

proszę oto sposoby od kolegi nie wiem czy działają ale on napisał ze ma z allegro to chyba tak proszę

Dla serwerów 1,2,3,4,5,6.

1.Wchodzimy do gry o godzinie 3.52(w nocy) czasu shakes fidget*

2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy (12.30zł).

3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj

i znajdujemy się w kroku 2,ale nie wysyłamy sms'a!

4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.00 lub 4.01 (w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa

restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay.

5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki,

i znowu kilkamy odśwież i znowu grzybki zaczną się mnożyc i tak kilka razy.

6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe)

* czas shakes & fidget to taki czas jaki widzimy na chacie gildii poprzez napisanie jakiegoś słowa.

Serwer 9

1.wchodzimy do gry o 3.42(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget*

(*będzie to około 3.55 napisane na chacie)

2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy sms (12.30zł).

3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj

4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 3.47 lub 3.48(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa

restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay.

5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki,

6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe).

Serwer 8

1.wchodzimy do gry o 4.06(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget*

(*będzie to około 3.55 napisane na chacie)

4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.10 lub 4.11(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa

Serwer 7

1.wchodzimy do gry o 4.13(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget*

(*będzie to około 3.53 napisane na chacie)

4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.20 lub 4.21(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa

1.wlaczasz gre

2: wchodzisz w grzybiarza, wybierasz płatność karta kredytową / paypal o 3:57 - 4:04 (serwer 9 o 4:10 - 4:30)

3 wybierasz opcje płatność 40 zł daje około 2500-4000 grzybkow 100 zł daje od 11 k do 22k wypełniasz all dane i czekasz

4: masz 2 strony 1 gra a 2 płatnosc 03:58, przechodzisz na te z gra

5: około godziny 4,00 czasu shakes & fidget wyskakuje error taki dlugi napis na czerwono i wtedy jak najszybciej potwierdzasz płatnosc

6: Przechodzisz na strone gildii i po znikncię czerwonych napisów klikamy odśwież(czasami się namnażają)

7: Cieszymy się z grzybeczków

Pozdrawiam zakaz kopiowania i rozpowszechniania by jakubekonin

Pomogłem nagrodź +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum HIT! SPOSÓB Z ALLEGRO [BUG NA GRZYBKI]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...