ZXCPaweł Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, jakiś czas temu znajomy kupił poradnik jak zbugować grzybki w sfgame, więc automatycznie i ja go dostałem. Chciałem się nim z wami podzielić, wystarczy że wyślecie do mnie maila na adres [email protected] z prośbą o wysłanie wam poradnika. Mail w tytule ma mieć nazwę użytkownika mpcforum.pl Wysyłam tutorial pierwszym 100 osobą. Gdy bug zadziała liczę na + Jeśli chcecie więcej szczegółów piszcie w temacie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
ZXCPaweł Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 nie, ponieważ wysyłam tutorial pierwszym 100 osobą Odnośnik do komentarza
Rebe1946 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 e-mail poszedl DAJ MINUSA JESLI UMIESZ Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie pobierajcie poprosilem o skana i dostalem. Wynik? Oo Trojany... http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c7a565e735f7d03a188beb775d1b567d4dcc5d33964876162787d11ba124d70f-1308054948 Odnośnik do komentarza
KuczerTG Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 proszę oto sposoby od kolegi nie wiem czy działają ale on napisał ze ma z allegro to chyba tak proszę Dla serwerów 1,2,3,4,5,6. 1.Wchodzimy do gry o godzinie 3.52(w nocy) czasu shakes fidget* 2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy (12.30zł). 3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj i znajdujemy się w kroku 2,ale nie wysyłamy sms'a! 4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.00 lub 4.01 (w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay. 5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki, i znowu kilkamy odśwież i znowu grzybki zaczną się mnożyc i tak kilka razy. 6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe) * czas shakes & fidget to taki czas jaki widzimy na chacie gildii poprzez napisanie jakiegoś słowa. Serwer 9 1.wchodzimy do gry o 3.42(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget* (*będzie to około 3.55 napisane na chacie) 2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy sms (12.30zł). 3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj i znajdujemy się w kroku 2,ale nie wysyłamy sms'a! 4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 3.47 lub 3.48(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay. 5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki, i znowu kilkamy odśwież i znowu grzybki zaczną się mnożyc i tak kilka razy. 6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe). Serwer 8 1.wchodzimy do gry o 4.06(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget* (*będzie to około 3.55 napisane na chacie) 2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy sms (12.30zł). 3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj i znajdujemy się w kroku 2,ale nie wysyłamy sms'a! 4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.10 lub 4.11(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay. 5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki, i znowu kilkamy odśwież i znowu grzybki zaczną się mnożyc i tak kilka razy. 6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe). Serwer 7 1.wchodzimy do gry o 4.13(w nocy) i wchodzac na gildie wpisujemy cos,żeby sprawdzic czas shakes fidget* (*będzie to około 3.53 napisane na chacie) 2.Wchodzimy do grzybiarza i klikamy na najtańszy sms (12.30zł). 3.Pojawia nam się forma płatności "mopay" i wpisujemy swój nr telefonu bez zera,klikamy kontynuuj i znajdujemy się w kroku 2,ale nie wysyłamy sms'a! 4.Wracamy na chat gildii i o godzinie 4.20 lub 4.21(naszego czasu,w nocy) na ekranie gry wyświetli nam się długi CZERWONY napis,że trwa restart serwera lub trwają modernizacje i w tym momencie wysyłamy smsa z treścia i numerem wyświetlonym wcześniej na mopay. 5.Jeśli CZERWONE napisy z gry shakes fidget znikna z ekranu to szybko klikamy odśwież i pojawią nam się grzybki, i znowu kilkamy odśwież i znowu grzybki zaczną się mnożyc i tak kilka razy. 6.Tak dostajesz od 150 do 680 grzybkow (rozne ilosci sa raczej losowe). 1.wlaczasz gre 2: wchodzisz w grzybiarza, wybierasz płatność karta kredytową / paypal o 3:57 - 4:04 (serwer 9 o 4:10 - 4:30) 3 wybierasz opcje płatność 40 zł daje około 2500-4000 grzybkow 100 zł daje od 11 k do 22k wypełniasz all dane i czekasz 4: masz 2 strony 1 gra a 2 płatnosc 03:58, przechodzisz na te z gra 5: około godziny 4,00 czasu shakes & fidget wyskakuje error taki dlugi napis na czerwono i wtedy jak najszybciej potwierdzasz płatnosc 6: Przechodzisz na strone gildii i po znikncię czerwonych napisów klikamy odśwież(czasami się namnażają) 7: Cieszymy się z grzybeczków Pozdrawiam zakaz kopiowania i rozpowszechniania by jakubekonin Pomogłem nagrodź + Odnośnik do komentarza
kafa1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Up No dalej wysyłaj za parę dni usuną ten bug. ;] Odnośnik do komentarza
sorce Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 lol Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.