Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań

no funny men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej używałem Agbota teraz mam srokinga i na obu pojawia mi się ten sam problem. W AGbocie gdy bot zebrał 50 return scrolli to nie wiem co z nimi robił bo ani nie miał ich w plecaku, ani w depo i raczej też nie sprzedał bo nie było ich na liście sprzedanych rzeczy u npc. Natomiast w Srokingu na tej samej postaci jest podobnie ale tym razem return scrolle są, za to tablety str zebrane i schowane w depo zniknęły gdy ilość ich osiągnęła 20. Też nigdzie ich nie ma a tablety str to jednak nie jest nic ważnego. Na drugiej postaci zebrane zostało 20 tabletów int i nie zniknęły, nie wiem jak bedzie z str bo jeszcze nie mam 20. Wie ktoś dlaczego tak jest?

Drugie pytanie to czy idzie zmienić postać na której chodzi bot na inną, ale tak żeby nie wyłączać silka i wbijać drugi raz, tylko po prostu wyłączyć bota na jednym charze i włączyć na drugim? Jeszcze mnie denerwuje to że jak mam np włączone 4 silkroady a bot włącza sie na tych silkach co są pierwsze na pasku i jeden z tych botów dostanie dc to musze poza tym silkiem wyłączyć jeszcze jednego bo Srokingi mogą być tylko 3 odpalone. Nie jest to uciążliwe jesli idzie szybko wbić do gry, ale gdy chodzi np 5 silków to już nie jest wesoło gdy przy dc kazdego bota trzeba wcijać 3 postacie. Czy można jakoś wybrać silka na którym odpali sie bot a nie zawsze na pierwszym na pasku start? A może idzie zmienić kolejność tych silków? Chyba że to nie chodzi o ich miejsce na pasku ale o czas włączenia.

Za wszyskie pomocne odpowiedzi dziękuje.

@edit Tych tabletów nie ma nigdzie, szukałem dobrze :) na drugim charze nie zgubił str tylko gdzieś zapodział 20 stamina. Na trzecim pewnie mi inty zapodzieje :P

Opublikowano

Co do pytania pierwszego to temat powinien się nazywać "Z Archiwum X" :D a tak na poważnie to może bot wyrzuca je na ziemię bo raczej nie ma innego wytłumaczenia jeśli nie ma ich w storage ani w inv. ani w liście sprzedanych rzeczy u NPC chyba, że leżą w storage i je przeoczyłeś bo masz taki burdel że tylko dziw** brakuje :D (napewno nie większy niż ja) sprawdź dobrze storage.

Co do pytania drugiego:

I don't know.