Skocz do zawartości

[TUT]Farma Zombiaków Mózgi

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcesz coś kupić za Mózgi w Farma Zombiaków? To już nie problem! Dzięki temu poradnikowi będziesz mógł dać sobie tyle mózgów ile chcesz. Niestety zawsze jest coś po odświeżeniu będą one na -. No ale i tak napiszę ten poradnik. Od razu mówię, że działa gdyż już próbowałem. No to zaczynamy. Potrzebujemy przynajmniej 3 mózgów.

1. Zaloguj się na nk i wejdź w grę Farma Zombiaków.

2. Włącz Cheat Engine i znajdź Proces swojej przeglądarki. (Testowane na Mozilli)

3. W Value wpisz ilość twoich mózgów które masz na swoim koncie w moim przypadku było to 3.

4. Po wpisaniu klikacie New Scan.

5. Kupujecie coś za 1 mózg.

6. W Value piszecie ilość mózgów po kupnie czegoś.

7. Klikacie Next Scan.

8. Znowu kupujecie coś za 1 mózg i tak samo. pkt. 6,7. (Możecie ominąć jeżeli znaleźliście już adres, Ważne aby na koncie był choć 1 mózg)

9. Po znalezieniu Adresu klikacie 2 razy na niego aby się przeniósł na dół.

10. Klikacie w przeniesiony adres i zmieniacie Value na dowolną liczbę.

11. Po lewej stronie klikamy w okienko aby zaakceptować.

12. Kupujemy coś za 1 mózg i dostajemy tyle mózgów ile wpisaliśmy.

13. Kupujcie szybko bo jak wywali to będą na - a jak na razie nie wiem jak zrobić aby były nadal na +.

Mam nadzieję, że poradnik się przydał. Pisać czy działa wam.

Proszę o zdjęcie 5%

;)

Sposób stary ale dalej działający... to ja wam powiem co robić jak już macie na minusie. dajmy na to macie hmm -3000 mózgów (bynajmniej ja tyle mam) dajecie new scan "-3000" mi wyskakuje tylko 1 adres jeśli wam wyskoczy o parę więcej to przenieście wszystko na dół. później w "value" dajecie "+30000" wchodzicie do sklepu/wychodzicie/wchodzicie i macie na + jeśli nie bd na plus powtórzyć czynność :) Autorze tematu możesz to dokleić do swojego poradnika:)

• 1 miesiąc temu...

Sposób stary ale dalej działający... to ja wam powiem co robić jak już macie na minusie. dajmy na to macie hmm -3000 mózgów (bynajmniej ja tyle mam) dajecie new scan "-3000" mi wyskakuje tylko 1 adres jeśli wam wyskoczy o parę więcej to przenieście wszystko na dół. później w "value" dajecie "+30000" wchodzicie do sklepu/wychodzicie/wchodzicie i macie na + jeśli nie bd na plus powtórzyć czynność :) Autorze tematu możesz to dokleić do swojego poradnika:)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [TUT]Farma Zombiaków Mózgi   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...