danielhinz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam chcesz coś kupić za Mózgi w Farma Zombiaków? To już nie problem! Dzięki temu poradnikowi będziesz mógł dać sobie tyle mózgów ile chcesz. Niestety zawsze jest coś po odświeżeniu będą one na -. No ale i tak napiszę ten poradnik. Od razu mówię, że działa gdyż już próbowałem. No to zaczynamy. Potrzebujemy przynajmniej 3 mózgów. 1. Zaloguj się na nk i wejdź w grę Farma Zombiaków. 2. Włącz Cheat Engine i znajdź Proces swojej przeglądarki. (Testowane na Mozilli) 3. W Value wpisz ilość twoich mózgów które masz na swoim koncie w moim przypadku było to 3. 4. Po wpisaniu klikacie New Scan. 5. Kupujecie coś za 1 mózg. 6. W Value piszecie ilość mózgów po kupnie czegoś. 7. Klikacie Next Scan. 8. Znowu kupujecie coś za 1 mózg i tak samo. pkt. 6,7. (Możecie ominąć jeżeli znaleźliście już adres, Ważne aby na koncie był choć 1 mózg) 9. Po znalezieniu Adresu klikacie 2 razy na niego aby się przeniósł na dół. 10. Klikacie w przeniesiony adres i zmieniacie Value na dowolną liczbę. 11. Po lewej stronie klikamy w okienko aby zaakceptować. 12. Kupujemy coś za 1 mózg i dostajemy tyle mózgów ile wpisaliśmy. 13. Kupujcie szybko bo jak wywali to będą na - a jak na razie nie wiem jak zrobić aby były nadal na +. Mam nadzieję, że poradnik się przydał. Pisać czy działa wam. Proszę o zdjęcie 5% Sposób stary ale dalej działający... to ja wam powiem co robić jak już macie na minusie. dajmy na to macie hmm -3000 mózgów (bynajmniej ja tyle mam) dajecie new scan "-3000" mi wyskakuje tylko 1 adres jeśli wam wyskoczy o parę więcej to przenieście wszystko na dół. później w "value" dajecie "+30000" wchodzicie do sklepu/wychodzicie/wchodzicie i macie na + jeśli nie bd na plus powtórzyć czynność Autorze tematu możesz to dokleić do swojego poradnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pora15 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 działa tylko sam sie dowiedzialem ja mialem na monety i kupowalem dekoracje i z value 3 mozgi na 8 i mam ile chce 49lv ale to glupie bo puzniej masz na minusie 10 Postów 20 Postów 30 Postów 40 Postów 50 Postów* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu656 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Sposób stary ale dalej działający... to ja wam powiem co robić jak już macie na minusie. dajmy na to macie hmm -3000 mózgów (bynajmniej ja tyle mam) dajecie new scan "-3000" mi wyskakuje tylko 1 adres jeśli wam wyskoczy o parę więcej to przenieście wszystko na dół. później w "value" dajecie "+30000" wchodzicie do sklepu/wychodzicie/wchodzicie i macie na + jeśli nie bd na plus powtórzyć czynność Autorze tematu możesz to dokleić do swojego poradnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 "+30000" bez +... czyli "30000" @2up niezły odkop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dog6 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Stare, stare ale nadal działa. Myślałem, że każda gra na nk jest zabezpieczona Minus jak najbardziej się należy ;D www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirfriday Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja mam -180 i cheat engine nie bardzo chce współpracować ponieważ mam kilka pól z pozycjami -180 jak i 180 więc ciężko to przywrócić z powrotem proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyszka26 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jeśli masz tak ze masz -180 to daj -180 i ci to znajdzie miałem to kiedyś napisac ale nie wiem czy to takie legalne bo ile kasy oni na tym tracą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Patrzcie na daty!! Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.