Skocz do zawartości

nowe działy, poddziały itp.

Gość Lenart

om nom nom ?   

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki system by? by dobry?

• Tak
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Irytuje mnie to że jakiś user znajdzie sobie grę, niestety nie będzie mógł znaleźć dopalaczy do niej, zrobi ze 2 tematy i od razu chce dział, bo przecież ktoś znajdzie hacki za niego ...

Dla tego jestem za wprowadzeniem jakiegoś regulaminu, wymagań czy jak sobie to tam nazwiecie. Np.

Aby powstał dział musi powstać xx (sugeruje 20) Tematów dot. tej gry, tematy muszą być podane w sugestii, tematy typu Regulamin, jak się zarejestrować, opis gry itp. nie będą brane pod uwagę. W tematach muszą być udzielane odpowiedzi.

Ma to na celu zmniejszenie powstawania debilnych działów z 10 tematami i potem ich kasowania, po co dodawać sobie roboty.

Pozdro

~Len

Ja dział tworzę, gdy jest zainteresowanie grą, albo gra jest nowa i popularna. Wiem o co Ci chodzi. Nie musimy pisać regulaminów. Po prostu tak uczynimy ; ).

Niektóre pomysły są nawet ciekawe Len. Szkoda by było tracić dobry dział, który może się rozwinąć.

• 2 tygodnie później...

Ja mogę pomóc w tworzeniu regulaminu takiego o czym myśli Lenart czy Mou, można by wprowadzić punkty typu:

1. Minimum 3 rodzaje hacków do gry do której ubiegasz się o stworzenie działu.

2. Minimum 2 wersje językowe tej gry.

3. Minimum 200 osób na MPC grających w tą grę.

... i inne takie. Może punkty rygorystyczne, ale przecież nie chcemy na forum byle gó*na.

Tak, tak, co jeszcze, takie kryteria są GŁUPIE!

Dział (osobny) dla gry jest dobry, ale tylko wtedy, gdy jest na tą grę popyt.

Weźmy przykład działu LoL, hacków nie ma, a dział jest, a dlaczego? Bo gra jest teraz na "topie" i zyskuje na popularności.

Ja mogę pomóc w tworzeniu regulaminu takiego o czym myśli Lenart czy Mou, można by wprowadzić punkty typu:

... i inne takie. Może punkty rygorystyczne, ale przecież nie chcemy na forum byle gó*na.

Gdybyś czytał cały temat to bys wiedział, że zrobiłem już topic. Dodatkowo takimi sprawami sie zajmuje administracja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum nowe działy, poddziały itp.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...