SaintSinners Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siemka! Mam nastepujacy problem w poprzednim bingo zdobylem kolor nicku na perma i teraz z kaliki wypadl kolorek na 1 dzien i chce zmienic kolor zeby miec nowy na perma wyskakuje mi taka informacja nie wiem co wybrac ;P mozecie doradzic Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Nie chce mi się tłumaczyć :P ale new color oznacza nowy kolor jak zapewne wiesz więc ja poleciłbym tą opcje. Zaraz spróbuje przetłumaczyć EDIT No to się pyta czy ma przedłużyć stary kolor, czy chcesz mieć nowy. Jak klikniesz extend to przedłużysz ten zielony, a jak new color to będziesz wybierał nowy Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Bebson SaintSinners 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
SaintSinners Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chodzi o to ze jak zrobie sobie nowy kolor zeby on byl na perma :P bo tam mialem z TPG1 - Pro mam na perma i jak dostalem na 1 dzien to i tak mialem tylko 1 snajpe na perma nei 2 i tak samo chce z nickiem tylko inny kolor ;P Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No wiem zrozumiałem Cię wcześniej. Jak klikniesz new color to wybierzesz nowy i to On będzie na perma. Przynajmniej tak zrozumiałem :P SaintSinners 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
SaintSinners Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OK THX dostaniesz limit + bo jako jedyny pomogles Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OK THX dostaniesz limit + bo jako jedyny pomogles I jak zmieniło na nowy kolor ? Bo jeśli tak to Omek/replite może zamknąć. Co do fulla to chyba nie wyrobisz bo ja 5 postów mam :P SaintSinners 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
SaintSinners Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zmienilo na 1 dzien napisalem im na forum zeby to naprawili ok mozna zamknac temat;P Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zmienilo na 1 dzien napisalem im na forum zeby to naprawili ok mozna zamknac temat;P Żeby nie było takich jaj,że zmieniłeś kolor i z perma zrobił ci się tylko 1 dzień . zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi