Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Duże ryby? Już nie problem.

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wielu z was gra w Łowisko i wkurzacie się kiedy macie dużą rybę a wam się zrywa bo pasek za szybko chodził. Teraz to już nie problem! Wystarczy, że posiadasz Cheat Engine.

Można go zwolnić czyli nie będzie latał jak głupi.

To zaczynamy

1. Logujemy się na NK i włączamy łowisko.

2. Uruchamiamy Cheat Engine i wyszukujemy proces naszej przeglądarki. Polecam do takich rzeczy Mozillę gdyż najłatwiej znaleźć jej proces. plugin-container.exe.

3. Zaznaczamy Speedhacka i ustawiamy od 0,1 do 0,5. Można próbować więcej ale ja testowałem pomiędzy tym przedziałem.

4. Klikamy Apply.

5. Włączamy Łowisko zarzucamy i czekamy na efekty.

Mi udało się złowić 6,5kg na wędkę do 9kg (Nie chcący sprzedałem wędkę za 200k) i pasek chodził jak by ryba warzyła ok. 2kg. Jedną wadą jest to, że dłużej się wyciąga ale co z tego jeżeli naszym oczom ukaże się duża ryba z którą było mało zachodu. Mam nadzieję, że poradnik się przydał. Piszcie czy wam działa.

Proszę o zdjęcie 5%

;)

Opublikowano

Działa dzięki leci + :D

A i mam pytanie gdy dam first scan w innej grze a potem chce dac next scan to nic nie dziala ;/ czemu ? też mam mam CE 5.3, 5.4, 5.5, 5.5, 6.0 i 6.1 i w żadnym nie działa mi next scan o co może chodzić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Olsztyn

Nie każdemu działa ten bot - mi też nie :|

@Topic

Znam to ;p

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ten engine jest dobry do ryb max 120 kg, powyzej tak mocno klatkuje ze nieda rady lowic, tam maja rybki juz taka predkosc ze pasek skacze co 2 cm ;p i to bardzo szybko a wtedy latwo o wypadek ^^

moze ktos wie co zrobic zeby tak nie klatkowalo?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam spowolnić to spowalnia łowienie lecz nie wiem jak u Was ale nie mam brań a jak weźmie jakaś ryba to z 10 kg nic większe nie biorą a bez programu złowiłem suma 95 kg może wie ktoś co jeszcze w programie można zmienic by brały jakieś większe ryby

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...