Skocz do zawartości

[TUT]Duże ryby? Już nie problem.

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wielu z was gra w Łowisko i wkurzacie się kiedy macie dużą rybę a wam się zrywa bo pasek za szybko chodził. Teraz to już nie problem! Wystarczy, że posiadasz Cheat Engine.

Można go zwolnić czyli nie będzie latał jak głupi.

To zaczynamy

1. Logujemy się na NK i włączamy łowisko.

2. Uruchamiamy Cheat Engine i wyszukujemy proces naszej przeglądarki. Polecam do takich rzeczy Mozillę gdyż najłatwiej znaleźć jej proces. plugin-container.exe.

3. Zaznaczamy Speedhacka i ustawiamy od 0,1 do 0,5. Można próbować więcej ale ja testowałem pomiędzy tym przedziałem.

4. Klikamy Apply.

5. Włączamy Łowisko zarzucamy i czekamy na efekty.

Mi udało się złowić 6,5kg na wędkę do 9kg (Nie chcący sprzedałem wędkę za 200k) i pasek chodził jak by ryba warzyła ok. 2kg. Jedną wadą jest to, że dłużej się wyciąga ale co z tego jeżeli naszym oczom ukaże się duża ryba z którą było mało zachodu. Mam nadzieję, że poradnik się przydał. Piszcie czy wam działa.

Proszę o zdjęcie 5%

;)

@Olsztyn

Nie każdemu działa ten bot - mi też nie :|

@Topic

Znam to ;p

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [TUT]Duże ryby? Już nie problem.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...