danielhinz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pewnie wielu z was gra w Łowisko i wkurzacie się kiedy macie dużą rybę a wam się zrywa bo pasek za szybko chodził. Teraz to już nie problem! Wystarczy, że posiadasz Cheat Engine. Można go zwolnić czyli nie będzie latał jak głupi. To zaczynamy 1. Logujemy się na NK i włączamy łowisko. 2. Uruchamiamy Cheat Engine i wyszukujemy proces naszej przeglądarki. Polecam do takich rzeczy Mozillę gdyż najłatwiej znaleźć jej proces. plugin-container.exe. 3. Zaznaczamy Speedhacka i ustawiamy od 0,1 do 0,5. Można próbować więcej ale ja testowałem pomiędzy tym przedziałem. 4. Klikamy Apply. 5. Włączamy Łowisko zarzucamy i czekamy na efekty. Mi udało się złowić 6,5kg na wędkę do 9kg (Nie chcący sprzedałem wędkę za 200k) i pasek chodził jak by ryba warzyła ok. 2kg. Jedną wadą jest to, że dłużej się wyciąga ale co z tego jeżeli naszym oczom ukaże się duża ryba z którą było mało zachodu. Mam nadzieję, że poradnik się przydał. Piszcie czy wam działa. Proszę o zdjęcie 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverLight Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Thx, wiedziałem o tym wcześniej. Dzięki temu mam aktualny rekordzik 41kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP Ja też wiedziałem ale nie widziałem takiego tuta więc napisałem a może się komuś przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1242 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No nie wiedziałem o tym - działa wszystko ładnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCeL Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mi smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapsik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja ta nigdzie nie widze apply. Nick na serw: Genesis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverLight Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dokładnie jest tutaj ;p Jeśli nadal nie widzisz moge bardziej zaznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dida5555 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Działa dzięki leci + A i mam pytanie gdy dam first scan w innej grze a potem chce dac next scan to nic nie dziala ;/ czemu ? też mam mam CE 5.3, 5.4, 5.5, 5.5, 6.0 i 6.1 i w żadnym nie działa mi next scan o co może chodzić ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsztyn Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 a nie lepiej użyć bota kurpiqa ? sam łowi duże i małe ryby giganty z nim to nie problem A poradnik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP Ale można spowolnić i będzie większa szansa na złowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibby Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Olsztyn Nie każdemu działa ten bot - mi też nie :| @Topic Znam to ;p CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban ! CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM) a za to rze byles nie gżecznya tak na serio twuj stary666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csshadow Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ten engine jest dobry do ryb max 120 kg, powyzej tak mocno klatkuje ze nieda rady lowic, tam maja rybki juz taka predkosc ze pasek skacze co 2 cm ;p i to bardzo szybko a wtedy latwo o wypadek moze ktos wie co zrobic zeby tak nie klatkowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerdziaX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 A gdzie link do tego bota??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczakSwaj Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 wpisz sobie w google cheat engine download Sygnaturkę zrobię jak będę miał chwilkę wolnego czasu Pomogłem daj - Nie pomogłem daj - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio100 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 witam spowolnić to spowalnia łowienie lecz nie wiem jak u Was ale nie mam brań a jak weźmie jakaś ryba to z 10 kg nic większe nie biorą a bez programu złowiłem suma 95 kg może wie ktoś co jeszcze w programie można zmienic by brały jakieś większe ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVneS Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Mi coś to nie działa... Nie ma różnicy na jakiej przeglądarce ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaggy51 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mam pytanie nieweim o co chodzi z 1 punktem i ostatnim w 1 pynktcie mówi włąc nk i gre i osatnim to samo kiedy miałem sie wylogować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.