Skocz do zawartości

[Nowy Dział] Eden Eternal

Eden Eternal  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy chcesz aby powsta? ten dzia? ?

• Tak
      1
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

W tak dobrą grę jeszcze w życiu nie grałem, na razie skończyła się closed beta i musimy czekać na open, więc postanowiłem zapodać pomysł na dział.

Zamieszczam fragment jako takiej recenzji którą wygrzebałem w niecie:

Akcję Eden Eternal osadzono w magicznym świecie zamieszkanym przez wiele niezwykłych ras i potężne potwory. Gracze będą musieli odkryć tajemnice starożytnego Kamienia Duszy i pomóc Wiecznym Dzieciom rozwiązać zagadkę ich pochodzenia, a także zapewnić fantastycznemu światowi pokój.

W Eden Eternal mamy do czynienia z kilkoma niezwykle ciekawymi rasami: obok „tradycyjnego” człowieka, nasza postać będzie mogła być człowiekiem-bestią, człowiekiem-żabą lub jedną z wielu innych półzwierzęcych ras. Każda rasa ma swoją historię i będzie wywiera duży wpływ na ścieżkę, którą podąży gracz, aby odkryć tajemnice Kamienia Duszy.

Wśród interesujących cech Eden Eternal na pewno trzeba zwrócić uwagę na możliwość swobodnego zmieniania klas. Gracze będą mogli odblokować i wykorzystywać nawet 15 klas. Gra ma także oferować system tytułów, które będą przyznawane za wykonywanie zadań. Ponadto gildie w Eden Eternal będą mogły zakładać własne miasta.

Twórcy obiecują również „innowacyjny system farbowania”, który umożliwi zmienianie stylu i kolorów stroju postaci. Ponadto w świecie gry będzie można odnaleźć dodatkowe, egzotyczne farby.

Na koniec warto wspomnieć, że świat Eden Eternal zostanie przedstawiony za pomocą grafiki 3D w stylu anime.

Sam wbiłem max lvl 40 w closed becie i nic o żadnych kamieniach duszy i wiecznych dzieciach nie wiem ;d, rasy poza ludzką bd być może w przyszłości bo na razie nie widziałem. Z 15 klas w open becie będą dostępne 12.

Gra jest niesamowita ma tak rozwinięty system ( class, skili, craftu, gildii) że głowa mała. Grafika jest pięknaaa dla fanów anime ta gra będzie jak raj !

Game trailer:

Ta gra naprawdę tak wygląda !

Dla zainteresowanych na youtube jest pełno filmów z tej gry, zapraszam do oglądania i zachęcam do gry. Moderatorów proszę o obiektywną ocenę i odpowiedź czy dział ma szanse istnieć, jeśli tak to chciałbym zostać moderatorem z racji nabytego doświadczenia w closed becie.

Edytowane przez {Cinek}

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Nowy Dział] Eden Eternal   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...