NupBuster Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Otóż chcę sobie kupić jakieś fajne mp3, może to być mp4 byle by było dobre, co mi polecacie? Słuchawki już sobie wybiorę sam, bo akurat na słuchawkach się znam |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
qps666 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ile masz kasy na to? //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pentagram Eon Cineo - fajna MP4, spory wyświetlacz, niezłe możliwości Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Empe cztery sobie kup ,a nie mp3 bo to przeżytek.Napisz ile kasy chcesz wydać to wiekszość z użytkowników zaproponuje ci jakiś dobry model. Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pentagram Eon Cineo - fajna MP4, spory wyświetlacz, niezłe możliwości Jest zajebiste - polecam w 100% Sam mam takie, kilka dobrych lat trzyma praktycznie 0 awarii (czasami ścina głos przy źle skompilowanych plikach rmvb) maaaasa kodeków (komp nie mógł otworzyć a to mogło) piękny wyświetlacz BARDZO TANI bez wad Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
SnaleniK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pentagram Ero Cineo nie jest zbyt drogi np. jak ten http://allegro.pl/nowy-pentagram-eon-cineo-gold-4gb-mp3-mp4-fm-krk-i1659469199.html 218zł co to jest jak ktoś dostaje kieszonkowe albo dostaje od rodziny. Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Eon cineo Gold czy normal? Który wybrać? Oczywiście 8gb wybieram :P |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Eon cineo Gold czy normal? Który wybrać? Oczywiście 8gb wybieram :P Gold ma kilka funkcji więcej np. więcej tapet xDD Ja mam zwykłego i nie narzekam z wyglądu bardzo ładny jest... P.S. ja mam 8 gb a na aukcji wyżej jest 4 ;x Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dobra kupuje gold i nie ma bata, i CHUJ! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
XaviPrawdziwy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 W tej cenie to sansa clip + tylko, ten pentagram to zabawka straszna - dźwięk słaby. Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mp3 kup :f ja mam od 7 czy tam 8 lat Creative Muvo v100 i to jest maszyna nie wiem po co nagrywac obrazki i filmy na mp4 skoro i tak lepiej mieć wszystko większe na monitorze.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi