Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, widzę że jest konkurs dla poważnych użytkowników Autoit to może zrobilibyście coś również dla tych nowych.? ; )

Opublikowano

Podaj tylko temat, to w 2. etapie konkursu może być właśnie taki :) Mam pomysły już na 3 konkursy ;) Chyba zaczęliśmy od najtrudniejszego, ale potem już będzie coraz łatwiej :)

Opublikowano

Wedlug mnie, powinny byc 3 powinny zaawansowania: młodzik, średnio-zaawansowany i zaawansowany, dla każdego z poziomów bylby inny konkurs. Tak na pograniczu, skoro by były takie "poziomy" to jakieś zadania sprawdzające by sie przydały. Takie... Testy. :)

mpc.png

Opublikowano

Taaaak i organizuj dla każdej kategorii nagrody, wymyślaj temat, oceń itd. itd. :) No i jeszcze pozostaje 'segregacja' uczestników do poszczególnych grup, bo jeśli np. w grupie amatorów byłaby jakaś nagroda, która by odpowiadała 4ggr, to by powiedział, że jest amatorem i by tam was wyjeździł do zera :) Niech tak zostanie, jest większa motywacja dla amatorów, żeby się podszkolili i wzięli udział w następnej edycji ;) Oczywiście nikt nie zabrania wam startować teraz :) Prace przecież nie muszą być doskonałe i niezawodne jak wasz KidMod ;) Ważne, żebyście się nauczyli jak pisać różne programy :D

Opublikowano
jeśli np. w grupie amatorów byłaby jakaś nagroda, która by odpowiadała 4ggr, to by powiedział, że jest amatorem i by tam was wyjeździł do zera

Już tak miałem zrobić przy okazji tego konkursu, ale jednak postanowiłem, że jestem miły z natury.

A BattleNet okazał się być przereklamowany...

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

ciekawe kto uwierzy ze 4ggr i hfaua to amatorzy? nie bez powodu hfaua nazywa sie kidmod autoit :>

a po postach waszych wiadomo że amatorzy to z was żadni to nie znaczy ze jestescie mistrzami autoit bo napewno coś sie tam zapomniało

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Właśnie my jesteśmy mistrzami :) Nie bez powodu mam tu Kid'a, nie? :] Patrz na to:

To jest ukryta treść, proszę

Widzisz jaki bajer? :> To jest już poziom światowy, więc jak mi dorównasz, to możesz składać aplikację na Kid'a ;)

Tak na serio, to następna edycja konkursu będzie już łatwiejsza ;)

Opublikowano
Nie bez powodu mam tu Kid'a, nie?[/qute]

Nie rozumiem, czemu nagle zmieniasz wątek na tematy erotyczne.

Wszyscy wiedzą, że używasz seksu jako broni, nie wiem co ty chcesz tu jeszcze roztrząsać.

Ta sygnatura jest pusta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...