Loxigo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witam i zapraszam do mojego poradnika. Kładziemy tak pistony: Kładziemy półki z książkami: Ozdabiamy (W tym przypadku dirtem): Kładziemy przyciski: Za przyciskiem kładziemy redstona: Następnie robimy bramkę logiczną MiN: Dokończamy bramki logicznej: Przeciągamy redstona do pistona: Z drugiej strony robimy tak samo: A o to cały wygląd mechanizmu (Ale tylko z jednej strony): Z drugiej strony robimy to samo lub...: ... obwodnice: A o to już cały wygląd mechanizmu (bez obudowy): Jeśli coś wam się nie uda piszcie w komentarzach, chętnie pomogę. Jeśli było to proszę o usunięcie. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Loxigo Slayer16 1 Odnośnik do komentarza
piotr11104 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie wiem czy wiesz ale był filmik przedstawiający taki mechanizm Odnośnik do komentarza
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 up@ Byl, ale tutaj masz wszystko ładnie opisane. Biało na czarnym zrozumiale. Zostaje. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Może i było, ale jestem zdania slayera, tutaj jest wszystko pięknie opisane. I na dodatek działa Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Poradnik nieaktualny, kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi