mati11_30 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak myślicie, czemu BFH jest już drugi dzień offline, myślę, że wgrywają tą mapę (WW - Wicked Wake), a wy jak myślicie? JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA! Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 BF:H nie jest offline. Odnośnik do komentarza
mati11_30 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no to nie wiem, jak próbuję wejść na www.battlefieldheroes.com to mam napisane, że jest offline, wchodzę na Twittera i tam jest link - klikam na niego i normalnie gram, ale nie mam strony głównej, a są nowe stroje, co mam zrobić? JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA! Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Przecież strona. gra działają jak najbardziej normalnie. Może usuń ciasteczka, ogólnie wyczyść przeglądarkę. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Googlus Odnośnik do komentarza
mati11_30 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No, masz rację, ogólnie mam jakiegoś wirusa, czcionka mi się zmienia sama z siebie, nawet w grach. JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi