Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko czy jest może lub macie Cracka Serial lub coś w tym stylu by z wersji trial w programie Visual C++ zrobił sie full? szukałem po necie ale nic nie znalazłem same triale ;/

Opublikowano

To ściągnij pełną wersje.

Wejdź na byle jaki tracker torrentowy i sobie ściągnij.

Albo po prostu na stronę Microsoftu - darmowy Visual c++ 2008 Express Edition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

to żeby jeszcze nie robić zbędnych postów a więc :D Jestem Noob w c++ ale pewnie sie to kiedyś zmieni :P

potrzebuje jakiś plików Lib by mi zadziałało Takie coś :D

// First - pierwszy program w C++

#include <iostream>

#include <conio.h>

void main()

{

std::cout << "Hurra! Napisalem pierwszy program w C++!" << std::endl;

getch();

}

i Wyszły mi Takie Errorki :/

1>------ Build started: Project: Program, Configuration: Debug Win32 ------

1>Linking...

1>MSVCRTD.lib(crtexew.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup

1>C:\Documents and Settings\RaVq3K_RX7\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\Program\Debug\Program.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals

1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\RaVq3K_RX7\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\Program\Program\Debug\BuildLog.htm"

1>Program - 2 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Tekst wprowadziłem w Formacie .cpp

a błąd to Unresolved External Symbol z którym nie umiem se poradzić xD

Opublikowano

Po prostu wciśnij raport zamiast nabijać posty ^^

Z wrodzonego lenistwa nie będe diagnozował i sprawdzał czemu ci kod nie działa ;d Spróbuj tak:

To jest ukryta treść, proszę

puts służy do printowania tekstu w c, możesz użyć sobie nawiasów trójkątnych których osobiście nie lubie :P

'\n' to znak nowej lini, czyli tak ja byś wcisnął ENTER w edytorze tekstu. Najlepiej umieszczać sobie na końcu by sie nie zlewały kolejne dane. Po pewnym czasie będziesz wpisywał \n nie myśląc od tym :]

TOPIC: sam szukałem seriala do vcpp free xD okazało sie że wystarczy sie zarejestrować, serial przyślą ci na mail.

Przepraszam modów za lekki odkop :>

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...