El_Bober Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) www.youtube.com/watch?v=p4CJQDgz6XE SKŁADAĆ PODANIA DO KLANU Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez PiecuPL Sygnaturka by Me Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nice . Nice. Zrobione. Nie mam zazalen I nawet dobry czas. Odnośnik do komentarza
LQS666 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Słabe :< 3 efektów może użyłeś. Całość niezbyt dobrze się komponuje. Pobaw się w AAE EMPTY :C Odnośnik do komentarza
El_Bober Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Słabe :< 3 efektów może użyłeś. Całość niezbyt dobrze się komponuje. Pobaw się w AAE @up . Napisałem ,że dopiero się uczę Dzisiaj ściągłem Vegasa , więc się nie dziw .. ps:a a propo co to znaczy "AAE" ( jeszcze tego troche nieogarniam) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez El_Bober Sygnaturka by Me Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) 1 st muzyka się ucina nie wiadomo kiedy 2 nd i nie pasuje na dodatek 3 rd trochę za mało efektów, no ale da się przeżyć Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Bebson | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak na pierwszą pracę nie jest źle . Ogarnij to bardziej i będzie miodzio Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Grubson-Biba .. nie pasuje... Odnośnik do komentarza
NojamN Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) śmiesznie proste; ) nic własnego ^ w WMM też się da podobnie zrobić w w 2-5 min. przejście to lepiej przenikanie mogłeś dać Edytowane 25 Czerwca 2011 przez NojamN Odnośnik do komentarza
Dr.HoUsE- Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ~Black team pierwszy raz słysze o takim clanie ale intro spoko volvo1563 1 Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Temat trochę przedawniony ale co mi szkodzi napisac... 1. Za mało efektów tylko obok tekstu 2. Ta muzyka Ci się urwia nagle niewiadomo kiedy ? Uzyj opcji wycisz 3 Słabo się to komponuje | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi