Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Plik ktory sciagniecie pozwala wlaczyc wybrane przez was opcje takie jak przechwytywanieat.png

Program wyłacza domyślnie nie potrzebne programu/procesy/dodatki (np. pasek areo na windows vista/7 czyli przezroczystosc) i zostawia tylko te potrzebne do pracy komputera

niestety jest jedna wada ! PROGRAM PRZEZNACZONY DLA UZYTKOWNIKOW KART RADEON I PROCESORA AMD MUSZA BYC NA JEDNEJ PLYCIE

czyli nie moze byc procek intel i radeon tylko amd i radeon tak samo z karta Geforce

OTO HOSTINK

To jest ukryta treść, proszę

Skan daje we wlasnym zakresie : przechwytywaniejm.png

Edytowane przez gargol12
Opublikowano

Fajne, szczerze mówiąc nigdy nie wierzyłem w takie gówna, ale to się zdaje być wiarygodne. Może z nowszymi grami nie jest tak źle, minecraft dobrze chodzi, ale się przyda do nadchodzących premier. Niestety tylko na jednej z maszyn w domu odpali, gdyż tylko jedna ma amd i radeona razem.

Opublikowano

aero a nie areo bo oreo to takie coś jak hity :P

Dopisz jeszcze że jak ktoś nie wie do czego służy podkręcanie to niech się za to nie zabiera ^^ i nie hostinK tylko hostinG

Swoją drogą dobrze że to wrzuciłeś bo może się wielu ludziom przydać :)

Link od producenta też mógłbyś dać i ogarnąć trochę ten czerwony napis bo myślałem że to coś w stylu daj +

Ja to znałem już od dawna bo jestem entuzjastą sprzętu i wyciskania z niego wszystkiego co się da ale plusa dostaniesz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ccleaner tylko oczyszcza z nie potrzebnych danych, a ten program wyłącza nie potrzebne procesy takie jak np. skype, gg itp.

Jak dla mnie program dobry, ale ja mam amd i ge force.

Tu jest scan internetowy z ponad 40 różnych antywirusów, bo taki z jednego nigdy nie jest w 100% wiarygodny.

scan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fc260fe69ab8d673193fcd9722d195c9ee98818c00b4d848f77dc19ac739622b-1307630975

@ 800 post

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."