Skocz do zawartości

[Szukam] GM , podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Podanie na Game Master

Serdecznie Witam graczy serwera Venise oraz jego założycieli ,

W swoim podaniu zamierzam opisać 3 moim zdaniem najważniejsze argumenty , dlaczego to właśnie ja powinienem zostać Game Masterem.

1.O sobie

Mam 16 lat , kończę gimnazjum , uczyłem się na profilu Informatycznym , wybieram się do Technikum , również na wydział Informatyki , Mieszkam w Łomży (to tam gdzie mają dobre piwko ;p) miejscowość ta mieści się na wschodzie Polski (województwo Podlaskie)

2.Przygoda z Metin2

Moja "przygoda" z grą Metin2 rozpoczęła się w szkole podstawowej , byłem w czwartej klasie , wtedy to koledzy "namówili" mnie do gry , na początku , jak chyba każdemu , nie szło mi za dobrze , tym bardziej że zaczynałem grać na globalu , później (gdy już zacząłem "ogarniać" to szło mi coraz lepiej) teraz jestem już graczem z sześcioletnim stażem , uważam się za gracza , który ma dużą wiedzę o tej grze.

- Jeśli ta informacja będzie przydatna w rozpatrywaniu mojego zgłoszenia , to dodam jeszcze , że byłem Game Masterem na privach:

-ProMT2

-PandoraMT2

3. Dlaczego akurat ja?

Uważam , że do teamu przyda się moja osoba , mam poczucie humoru , co widać w podaniu :) , ale potrafię być też surowy , gdy tylko zauważę , że ktoś używa "nielegalnego oprogramowania" typu:

-sped hack

-wall hack

-kamer mod

-dmg hack

-multi hack

-itp.

To nie ma możliwości , żeby osoba , która go używa została bezkarna.

Nie używam wulgaryzmów , gdyż moim zdaniem jest to niepotrzebne oraz nieodpowiednie zachowanie , w szczególności że wiek zobowiązuje , staram się też "tępić" wszelkie wyzwiska , kierowane w stronę teamu, gracza , lub rodziców graczy , oraz groźby , które powinny być najbardziej surowo karane.

Kontakt:

-Forum

-Gra (pod nickiem StretFighter)

-GG 28038049

Posiadam też team speak , lecz niestety spalił mi się zasilacz od laptopa , a na komputerze nie mam mikrofonu , w przeciągu 4 dni max , powinienem mieć już zasilacz ;)

A i jeszcze jedno ;p

Na grę przeznaczam 3 godzinki dziennie , w wakacje około 5 godzin + nocka ;)

Pozdrawiam Vipes

HB5fLf7.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Szukam] GM , podanie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...