Skocz do zawartości

Komendy na boty

Aviranad1

Rekomendowane odpowiedzi

Siema wszystkim

niedawno zainstalowałem TO i chciałem pograć z kumplem, razem na boty tylko nie znam komend na segregowanie botów mam na myśli coś takiego np: ja z kumplem w tero na 15 botów a antyterrorystach .

Wiem i znam komendy na dodawanie botów ,ale jak je przydzielić tylko do jednej drużyny.

I uprzedzam pytanie ,tak szukałem w google z góry dzięki.

Tak jestem adminem na swoim serwie. W twoim tutorialu są faktycznie komendy na dodawanie botów ale decydować mogę tylko o ich liczbie na serwie a ja chcę decydować przynajmniej o tym czy będzie ich np 12 w terrorystach i 3 w antyterrorystach nie uwzględniając userów, poza tym fajnie by było decydować o ich poziomie trudności (w trakcie rozgrywki), używanej broni itp.

Aha i dotarłem do tego http://www.mpcforum.pl/topic/358827-tut-podstawowe-komendy-administratora/ jeśli się pomyliłem to czy mógłbyś podać odpowiedni link?

Nie zrozumieliśmy się, ten link który podałem w komentarzu wyżej to twój artykuł o komendach. Wnioskuje ,że jeśli w tym artykule nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie mogłem zwyczajnie pomylić się ,dlatego liczyłem że sprawdzisz ten link i albo mnie poprawisz i podasz odpowiedni, albo będę musiał dalej szukać odpowiedzi na swoje pytania.