Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] paru hackow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem juz 2 bany za kamermoda mam waithacka i chcialbym poprosic o waithacka z bardzo duzym zasiegiem na pla + obejscie poszukuje rowniez auto potera i coz zeby nie odpychal z konia

Czyli szukam: auto poter, obejscie i waithacka z duzym zasiegiem i cos zeby z konia moby nie byly odpychane

Opublikowano (edytowane)

chce auto pota ale wlasnie niechce metin2moda bo juz blokowalem na rozna sposoby jakiegos bapassa uzywalem a i tak dostalem bana i jeszcze zapomnialem na pisac poszukuje jeszcze speedhacka bez cofania

a i mam jeszcze pytanie bo wysylacie tematy co oddzielnie jest waithack od opychania z konia a jest jakis polaczony i czy jak je skopiuje i sie podmienia nie bedzi z konia odrzucac

Edytowane przez ulkos
Opublikowano (edytowane)

ale na expiseasy czesto kika zbyt czesto jak dla mnie i mam jeszcze 1 problem sciaglem klijeta i tam ztorentowalem i jak wgralem waithacka i podmienilem odpowiednio plik index to wyskakuje ze niewlasciwy plik root a gra bez waithacka chodzi

Co mam z tym robic????

Edytowane przez ulkos