Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu siedzę na forum MineCraft, przedtem interesowałem się serwerami Metin 2..., ale nie o tym chciałem pisać ; )

Sporo słyszę o Herobrine. Kto to do diabła był/jest? Nie myślcie, co to za noob pisze, czy coś w tym rodzaju, po prostu chcę się dowiedzieć ; D

Pozdrawiam, KuKiS

logotyp.png

button1.gif

Opublikowano

Jest to wymysł graczy, którzy myślą " Że to brat Notcha " - czy jakoś tak.

Nie wierz w to, są to bajki.

Jednak że gdy ktoś Ci to powie, to chce Cię wkręcić.

down@

Wszystko wyjaśnił

Zamykam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Herobrine (znany też jako: On, ang. Him) - fikcyjna postać, która wg legendy chodzi po świecie gry w trybie dla pojedynczego gracza i buduje własne budowle. Posiada domyślną skórkę, jednak z całkowicie białymi oczami. Z legendy można wywnioskować, że postać obserwuje gracza, ukrywa się, a próba pościgu za nią kończy się zawsze niepowodzeniem. W legendę został wmieszany również twórca gry. Z krótkiego maila z tej legendy można się domyśleć, że Notch dodał tą postać, jako wcielenie swojego, nieżyjącego już brata. Jednak jest to w całości legenda, której prawdziwość zdementowali twórcy gry. Jako żart, na liście zmian wersji 1.6.6 umieszczono informację, że Herobrine został usunięty z gry. Jednakże, jeden z graczy ma konto o nazwie Herobrine i z właśnie taką skórką, tzn. posiada białe oczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...