Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie nowego prywatnego serwera

Ne11y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam dosyć mocny i dobry serwer dedykowany i o to pytanie czy dało by rade postawić serwer? jaki do tego emulator? oczywiscie serwer dedykowany ma stałe IP wiec mysle ze hamachi jest tu nie potrzebne, oczywscie chetnych moge wziaść do teamu ale to szczegół.

Opublikowano

eaj, ja zapraszam do teamu ludzi którzy maja znajomość w C++/html/php/javascript/mysql nie ludzi którzy potrafią właczyc silka i wbić 90 lvl . takich zapraszam do beta testów ;)

Opublikowano

Skoro szukasz ludzi ze znajomością c++, po co ? Przecież do ustawienia emu nie jest to potrzebne, po drugie tyle podałeś... (mowa o specyfikacjach)

Po trzecie napisz coś więcej -.-.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja znam bardzo dobrze język html/ wraz ze stylami css piszę się na te całe beta testy ^^

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Ne11y dobry i stabilny to kurwa moze byc metin, jak cos opisujesz to podaj specyfikacje. Cwaniaki ktore cos kombinuja zawsze probuja cos ukryc. Trafiles jednak z tym ze wiekszosc debili ktora sie tu zglosila to potrafi tylko bic lvl - co za idioci.

AceBoy moderator i zdan nie potrafi formulowac, co sie kurwa z tymi ludzmi dzieje

Opublikowano

Gadasz, że jest rejestracja www. A czemu jej nie podałeś tzn. strony? Konkrety, konkrety! Jak ich nie będzie temat zamykam. :)

Opublikowano

Gadasz, że jest rejestracja www. A czemu jej nie podałeś tzn. strony? Konkrety, konkrety! Jak ich nie będzie temat zamykam. :)

nei rozumiem? po co zamykać? po to jest forum by sie wypowiadać, a jak bede miał jakies nowości np. pewne raty to mam nowy temat zakladać? bez sensu.

#topic

podam strony i zaraz zasypiecie mi database nie ? bedzie gotowa (niedlugo) to podam, widze ze musze sam wszystko ogarnac bo nikt nic nie potrafi ;|

Opublikowano

Forum jest do wypowiadania się JEŻELI coś wnosisz. To nie shoutbox. Zobacz jak wygląda temat np. tutka Esro ma 51 str. a miałby z 3x tyle jakbyśmy nie czyścili. To dawaj po prostu te nowości albo edytuj pierwszy post... Bo zwykły emu serwer to żadne wydarzenie jest, mamy od tego temat zbiorowy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Konta beda aktywowane do max 5 min, moze Ci sie trafić ze konto bedziesz mieć odrazu (nie robie tego ja tylko automatyczny system) Gdy Twoje konto nie jest aktywne pisze tak jak bys miał bana na konto, nie martw sie poczekaj do max 5min i Twoje konto bedzie aktywne. oczywiscie to tylko na poczatek takie zakladanie kont:)

Wersja Klienta: 1.150

IP: 195.117.191.7

* logować przed Loader (C19H28O2 Testosterone 1.150)

BETA TEST !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...