Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Stal w dt na +9 Kumpla^^

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gz dla kolegi że w dt 5bonów i 2x KD robić na +9 szacun bo taki ZWIERZ robił od +3 do +7 bodziami i spalił dużo razy chyba z 60bodzi :D i wciąż chyba nie miał stalki+9

P.S Powiedz koledze żeby zrobił niebiańską stal czy jakoś tak xD

@edit Niebieska zbroja

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

@Up nie opłaca mu się robić narazie niebieskiej zbroi ponieważ ma tylko 72 lv, a gdy się robi tą zbroje to ma mniej defa gdy będzie miał 87lv to dopiero opłaca się ją robić.

GZ farta, ja to bym robił bodziem a nie taki hardcor :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jebany fart :) GZ!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Gratulacje ;) Ja bym sie nie odwazyl robic stalki w DT ;)

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Tak, Tak a ja zaraz wrzuce filmik FuBu i napisze ze za zgodą wujka wrzucam filmik jak FuBu ubbija z piesci króla...

Tak sie składa ze mi ten filmik wyswietll na 1 stronie yt poniwaz masz pewnie podobny pforil i filmy z metin2 wskakują Ci na 1 strone..

Uwieża jak kolega dopisze pod filmem komentarz z Twoim nickiem z mpc..

To jest moje zdanie Pozdrawiam ! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kocham blondynki kurwa mać co ty wyrabiasz do huja? nie znam cie nikomu nie dawałem filmiku i kurwa nikogo nei znam takiego jak ty kurrrwa mać nosz kurwa co ty robisz oszuscie jebany!

Opublikowano

no niezły farcik kolego xD

u Staruszki pewnie wielkie miałeś co ? : D

jeszcze te amulety + łzy ; O

Głupotą jest zakładanie do ulepszania amuletu karmy i łzy bogini

Szczęście u staruszki ma wpływ na drop yang.. jak jest on na - to amulet karmy to tak jakby niweluje..

A łza bogini jest to coś w stylu medalu szczęścia jak padniesz i dasz rozpocznij tutaj to np. gdy spada ci 3% expa to spadnie ci 1,5% ..

#topic

gz farta :P

Ja to nie pamiętam ile tych stalek spaliłem na +5/7/8 :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...