Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] X-world

damiano18855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, i po co taki temat?

Może ty nam dasz jakąś opinię co w nim ciekawego.

Także, mi i tak się znudził ten server.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie ze ciagle nowosci ale tak czy siak mnie nie przyciaga juz (niby hard ale itemy strasznie latwo zdobyc i maja pro statystyki tak samo abs ktos ma 25% w kazdym i mu gowno robisz)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Miałem tam 75lvl sure wp.

Miałem Hwanga, niebiana +9 i wiele róźnych innych itemów. WSZYSTKO UKRADLI i skonczylem grac...

Bądz człowiekiem, daj -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera gdyż widocznie Gm robia jakies przekrety ... nikt nie mial dostepu(passow) do mojego konta a po 2tyg grania ... zrobienia eq z 6-7b ... chce wejsc na konto a tam nieprawidlowe haslo ... zaznaczam nie mam zadnych keyloggerow ...Moim zdaniem panowie GM znalezli sposob na zarabianie poprzez okradanie kont i ich sprzedawanie .

Opublikowano

Administracja zabiera się za instalacje drugiego serwera.

Śmiech na sali. Nie mogą ogarnąć jednego, a robią drugi...

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Administracja zabiera się za instalacje drugiego serwera.

Śmiech na sali. Nie mogą ogarnąć jednego, a robią drugi...

Wywalili Cię z Teamu i teraz rozpaczasz... daj sobie spokój, bo mało kto ma ochotę czytać twoje posty.

Skoro Cię nie interesuje ten serwer to po co śledzisz to co się na nim dzieje?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Moj post jest tki ze nie oplaca sie tam grac skoro dawny [GA]Elien slawa x-worlda robil eq za kae i nie wszyscy maja bana wiec po co tam grac jak nawed teraz lider gildi Deyberek jest GM wiec bd on pomagal kolega. Za czasow deco i kodexiora bylo leiej TEAM byl ogarniety a teraz to czyste kur....wo

Opublikowano

Wywalili Cię z Teamu i teraz rozpaczasz... daj sobie spokój, bo mało kto ma ochotę czytać twoje posty.

Skoro Cię nie interesuje ten serwer to po co śledzisz to co się na nim dzieje?

Po to dyskusja zeby sie wypowiadac wiec nie sraj ogniem.

@topic

Serwer byl zajebisty BYL bo teraz jak logujesz to nikogo praktycznie nie ma, siedza starzy gracze ktorym zal odejsc bo wladowali w isa. To dlaczego tak nagle spadla frekwencja graczy bylo walkowane 1000 razy wiec nie bede tu smucil.

pzdr Netri.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera gdyż widocznie Gm robia jakies przekrety ... nikt nie mial dostepu(passow) do mojego konta a po 2tyg grania ... zrobienia eq z 6-7b ... chce wejsc na konto a tam nieprawidlowe haslo ... zaznaczam nie mam zadnych keyloggerow ...Moim zdaniem panowie GM znalezli sposob na zarabianie poprzez okradanie kont i ich sprzedawanie .

O KURWA JEBNE !

Jak by chcieli to by eq z navicata wzieli i sprzedawali, a nie konto okradali ...

Opublikowano

Spadł na psy bajer w teamie, najwieksze nooby z shinsoo w team, zreszta to juz przeszlosc, kodexior napisal ze flat i opru nigdy w to nie grali, i nie wiedza co sie naprawde dzieje, wiec GM'owie maja pole do maneworowania.

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...