Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać na początek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dzisiaj zaczynam grać w wow'a i moje pytanie: jaka postacią zacząć żeby nie było mi trudno, oraz żeby potem była dobra. Będę grał w hordzie.

Do tego bym prosił krótki build, co kupować na początku, gdzie expić, jakie misje się opłaca wykonać itd.

Edytowane przez ProUser

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Dokładnie. Jak grasz na globie to jesteś w du*ie, najlepiej by było na początek dostać sie do orgrimmar (główne miasto hordy). Blood elfy zaczynają dosyć daleko od tegóż miasta ;p. Jak grasz na privie to już jesteś w jaśniejszej du*ie. wejdz na strone servera, poszukaj character teleporter, i tam wszystko powinno być ;] chyba że GM jest głupi i nie wpadł na taki pomysł, co jest rzadkością.

Opublikowano (edytowane)

zacznij bodajże priestem ewentualnie dk( jeżeli się da bez żadnych 55). Bo priest ma absorba + heal + nawet nieźle nakurwia i łatwo się dostać na random dungeony i dużo pomagasz na bg . Na 85 lajtowo się chodzi na raidy jako healer ale na random dungeony łatwiej się chodzi jako tank.

Mówię Ci albo klasa która leczy albo która tankuje :). Wiem dobrze bo sam mam dk i priecha ;]

A i zapomniałem dodać...Jeżeli zaczynasz grać na globalu to mogę Ci rafa dać i jednego dnia wbijamy 60 bo mam kilku kumpli na servie.

Edytowane przez Deser12

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano (edytowane)

"chyba że GM jest głupi i nie wpadł na taki pomysł, co jest rzadkością."

Teleportery i unstucki służą do tego, że jak się zablokujesz, albo nie możesz trafić do trupa, albo jeszcze wpadłeś w txt. Do tego służą, a nie do teleportowania słitaśnych blood elfów do orgrimmar, bo tak cięzko iść do uc i zeppelinem polecieć.. Tacy jak ty powinni iść do ally od razu.

ProUser ja bym Ci radził poczytać na temat wszystkich postaci dokładnie, wybrać co tam ci sie podoba i dopiero zacząć grać. Dobrze Ci radzę, bo też kiedyś byłem noobkiem. Jak nie ogarniesz od razu, to potem przeciwna rasa będzie na tobie tylko honor sobie bić, a nie wszystkie ziemie należą tylko do Hordy.

Nie doradze Ci co do postaci, bo moim zdaniem każda klasa ma swój klimat, swoje + i -. Ja obecnie gram warriorem arms, a na początku druidem feral.

Edytowane przez *DisasteR*

x

Opublikowano

Teleportery i unstucki służą do tego, że jak się zablokujesz, albo nie możesz trafić do trupa, albo jeszcze wpadłeś w txt. Do tego służą, a nie do teleportowania słitaśnych blood elfów do orgrimmar, bo tak cięzko iść do uc i zeppelinem polecieć.. Tacy jak ty powinni iść do ally od razu.

ProUser ja bym Ci radził poczytać na temat wszystkich postaci dokładnie, wybrać co tam ci sie podoba i dopiero zacząć grać. Dobrze Ci radzę, bo też kiedyś byłem noobkiem. Jak nie ogarniesz od razu, to potem przeciwna rasa będzie na tobie tylko honor sobie bić, a nie wszystkie ziemie należą tylko do Hordy.

Nie doradze Ci co do postaci, bo moim zdaniem każda klasa ma swój klimat, swoje + i -. Ja obecnie gram warriorem arms, a na początku druidem feral.

do zablokowania sie złóży tylko unstuck, ten teleport na stronie jest jak portal w the drag do blasted lands. to najprostszy sposob dotarcia do orgi, komu chce sie zapierdzielac z buta do zeppelina.

Opublikowano

Graj kim chcesz.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...