Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RPG_7 - jak strzelać by zabić?

dangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do wszystkich dlaczego jak widzę jak ktoś gra Rpg_7 to każdym strzałem bierze przeciwnika na hita ? Ja jak gram to ani razu mi się tak nie przytrafiło ;/ Co oni jakoś inaczej celują a ja tego nie widzę ? Proszę o szybką odpowiedź będą + lub - jak kto woli

Edytowane przez dangerr
Opublikowano

ja mam rpg7 (cammo) i wystarczy trafić w kogoś a on padnie tak samo pancerfaust tylko tak jak psg nie zawsze

Jak ja widzę jak strzelają to oni nawet z dużej odległości zabijają Tzn . Strzał pada za nim albo przed nim a on leży

Opublikowano (edytowane)

ja gram rpg i wystarczy,ze trafisz i odrazu pada,zawsze tak bylo.

Edytowane przez byku121

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Strzelasz nad głową a i tak zabijesz ew. pod nogi.

Nie musisz wcale centralnie trafić w kolesia.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

radzę najpierw potrenować snajperką no scope a później brać się za RPG bo to nie taka łatwa sprawa chyba że na nieduży dystans jeśli tak to w korpus lub od biedy pod nogi (nie sobie oczywiście)

Opublikowano

Po prostu strzelaj pod nogi... lub jak jesteś na jakimś spocie to się wychylasz zza jakiegoś kartona czy coś i koxisz strzelając 4Fun w ciało xD

Pamiętaj! rakieta leci w dół po przeleceniu określonej ilości drogi.. więc mierz nad głową ok 2-3 cm : )

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Z dalekiej odleglosci wyceluj troche nad glowa poczym pocisk opadnie i trafi przeciwnika, chyba ze zrobi unik.

Z bilisikej odleglosci wyceluj pod nogi .

Mysle ze tyle Ci wystarczy zeby ownic, ewt kup sobie mp5k do dobijania bo moze byc tak ze drasniesz i przeciwnik malo HP wtedy dzialasz z 2 slotem ;)

odalup78ab6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...