Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Turniej

vilax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą był taki temat lecz większość się nie zapisała i z różnych problemów nie zagrała (Np. ja nie mogłem bo miałem problemy techniczne z WRem)

Więc proponuje dla chętnych grę 4vs4 bez nagród (Bo niestety nic mam do zaoferowania) oraz bez sędziów (wiem że to ryzykowne, lecz postaram się pilnować porządku)

Turniej odbędzie się o godz. około 20.00, proszę o jak najszybsze zapisy.

Mapa : Marien

Tryb : Explosive

Serwer : Eu_east

Room : Jeszcze nie znane

Hasło : mpcthebest

•  

Drużyny

Niu :

-vill4x
-mcmillan628
-sryf0rskill
-minek123pl
-xm471x
-3xclusvi3skill

Derban :

-tiger33335
-boracho24
-badpartykpro
-kamo95xd

Powtarzam godz 20.00 start.

Jak Ci się nudzi, nie masz co teraz robić to się ZAPISZ.. To Cię nic nie kosztuje a pograsz sobie w gronie Polaków :)

Turniej nie odbędzie się jak nie będzie minimum 4 osób

Proszę wszystkich o bycie na roomie trochę wcześniej 5-3 min. (Raz na czas są grane single żeby room nie został zamknięty

#UWAGA# Proszę mi o wysyłanie wiadomości na PW w tytule ma być : "nick z gry" będę/ nie będę Przykład : vill4x będę.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Spoko. : ) mogę zaoferować nagrodę na 1st Miejsce . Promo na Javelin 30 dni ^^ na 2 damy 20 killi xD.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Jak nie działają hasła jak mam już rooma z hasłem.. ? No chyba że się nie da wchodzić do takich roomów ?

Ja mogę ;)

To nick poproszę ...

Edit 400 Post :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Nick masz w mojej sygnie : m0rginz3r

14 room Eu_East haslo : mpcthebest

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

6scian

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

to jest gówno nie warto jestem lepszy od nich to mam cheaty nie radzę wam szkoda czasu i nie będziecie mieli z tego nic TO JEST FAKEEEEEEEE nie polecam

Opublikowano

Ze względu na mała liczbę uczestników nie wymagany zapis !!!

Narazie gramy 3wins żeby nie znudzić uczestników (wystarczy poczekać z 5 min i będzie się dało wejść)

@kotecek17 nie bądź śmieszny... byłem ja na Ciebie ja : full hp MP7a1 i pierwszy Cie zauważyłem i pierwszy zacząłem strzelać a Ty k2 prawdopodobnie nie całe hp i bez heada i mnie pokonałeś.

I nie tylko raz się to zdarzyło i nie tylko mi...

1329228482-U118767.png

Opublikowano

@kotecek17

śmieszny jesteś jak używasz gps'a i to all widzą to potem nie żal się na forum że ciebie wyzywamy !

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Ze względu na to że było tylko na 3 przekładam turniej na inny termin (jeszcze nie określony może jutro) Po prostu zmienię rooma i godzinę proszę o nie zamykanie tematu.

I wpisywanie się, startuje nowa lista... jak będzie dużo ludzi to odbędzie się 8vs8...

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...