Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] ibot od ruskich

gtivr6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paysafecard - 5 Euro = ~20,5zl

Czyli potrzebujecie 2 PSC 20zl :(

@Down

Kalkulator walutowy sobie zobacz :D

20zl = 9.58 euro chyba

Opublikowano

Paysafecard - 5 Euro = ~20,5zl

Czyli potrzebujecie 2 PSC 20zl :(

ja kupiłem 1 PSC i Andryx mi dał licencje ! więc nie wprowadzaj w błąd !

Opublikowano

Poszukaj na necie gdzie w twoim miescie takie cos spzredaja , pójdż i kup.

Ja kupuje w Vobisie, bo w wiekszosci sklepow powiedza, ze nie wiedza co to, i nie maja.

Opublikowano

Ja kupuje w Vobisie, bo w wiekszosci sklepow powiedza, ze nie wiedza co to, i nie maja.

Nom, a jak powiesz, zeby sprawdzili czy to maja, to powiedza zebys nie zawracal im gitary i wyszedl ;x . Napewno w Vobisie bedzie PSC? I czy jak kupie te 3 kody za 20 zl na Kbota z GG to mam jakos laczyc te kody w jedno czy po kolei mu dac i jak on sprawdzi czy dobre to wtedy mi da licencje pytajac sie na jakie ID to przyznac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nom, a jak powiesz, zeby sprawdzili czy to maja, to powiedza zebys nie zawracal im gitary i wyszedl ;x . Napewno w Vobisie bedzie PSC? I czy jak kupie te 3 kody za 20 zl na Kbota z GG to mam jakos laczyc te kody w jedno czy po kolei mu dac i jak on sprawdzi czy dobre to wtedy mi da licencje pytajac sie na jakie ID to przyznac?

Kody po kolei, a co do Vobisu, to na 100% bedzie :)

Opublikowano

Kody po kolei, a co do Vobisu, to na 100% bedzie :)

3 kody za 20 zl starcza bo to 60 zl wychodzi :)? Zeby nie bylo, ze kupie 3 kody za 20 zl, wejde na Skype zagadac z jakimkolwiek gosciem, a powie, ze brakuje kilku Euro i bede musial zapierdalac spowrotem po jeszcze jeden kod ;x . Wiesz, chce sie upewnic czy napewno 3 kody za 20 zl starcza na Kbota z GG.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

3 kody za 20 zl starcza bo to 60 zl wychodzi :)? Zeby nie bylo, ze kupie 3 kody za 20 zl, wejde na Skype zagadac z jakimkolwiek gosciem, a powie, ze brakuje kilku Euro i bede musial zapierdalac spowrotem po jeszcze jeden kod ;x . Wiesz, chce sie upewnic czy napewno 3 kody za 20 zl starcza na Kbota z GG.

Starczy, a jak chcesz sie na 100% upewnic, to napsz do niego teraz :)

Opublikowano

Starczy, a jak chcesz sie na 100% upewnic, to napsz do niego teraz :)

Dobra dzieki wielkie za Twoje zaangazowanie w moj problem. Ale pojawil sie nastepny, mianowicie bylem dzisiaj w Vobisie u mnie w miescie (spieszylem sie bo do 18:00 otwarty) i mi koles powiedzial, ze nie maja takich kodow. TAk mnie kurwa szlag trafil, ze to poezja :(:( ;/ . A bardzo mi zalezy na bocie. Ale mam pomysl odnosnie mnie i Ciebie. Zaraz napisze priva do Ciebie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra dzieki wielkie za Twoje zaangazowanie w moj problem. Ale pojawil sie nastepny, mianowicie bylem dzisiaj w Vobisie u mnie w miescie (spieszylem sie bo do 18:00 otwarty) i mi koles powiedzial, ze nie maja takich kodow. TAk mnie kurwa szlag trafil, ze to poezja :(:( ;/ . A bardzo mi zalezy na bocie. Ale mam pomysl odnosnie mnie i Ciebie. Zaraz napisze priva do Ciebie.

Z tym to sie jeszcze nie spotkalem!

Oni sa oficjalnym sprzedawac tego, musza miec!

Opublikowano

Z tym to sie jeszcze nie spotkalem!

Oni sa oficjalnym sprzedawac tego, musza miec!

To jak bedzie z moim pomyslem. Odloz narazie ta duze kase, poswiec te 60 zl a ja Ci przeciez oddam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...