Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT - I][GT] GraciiiiPowrót vs. Wredna vs. TamiS

devju

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

finaaaaly.png

[praca_1]<- Niestety zostałam zmuszona zagłosować na ten że obrazek. Dlaczego? Otóż ma w sobie coś co jest nie powtarzalnego i nie spotykanego. Jest bardzo profesjonalnie rozpracowane trochę natury - zwierzęta.

Ten wyskakujący mężczyzna z za głowy to jest coś niesamowitego. Można to rozumieć w wieloraki sposób ja to myślę w ten sposób że ten główny mężczyzna miał na myśli porobić zdjęcia tym zwierzakom innym cudawiankom. Jestem naprawdę pełna podziwu. Trzymam Wredna za Ciebie kciuki i jestem pewna w 100% że nikt ani nic przebije tej że Twojej świetnej odwalonej pracy. ;) Według mnie najlpiej wykonana praca od pozostałych. Pozdrawiam Ognista.

Opublikowano

1. Tak jak napisał Kronk, czy Wojtasek. Tylko ta praca nawiązuje do tematyki. Może nie grzeszy to dobrym wykonaniem, ale liczy się pomysł, nie?

2. Nie widzę tutaj ani krzty kreatywności. Znalazłeś stock, pobawiłeś się nim i to wszystko. Jak na finał, to mógłbyś się lepiej przyłożyć.

3. Tutaj wykonanie i pomysł są do dup1. Pentool ssie, ten koleś " uskrzydlony " źle wygląda.

Opublikowano

[praca_1]<- Tylko ta jest według tematu - kreatywność. Ciekawe wykonanie, czyżby w gimpie (logo)? Nie pasuje mi tu tylko to drzewo ;/

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

[praca_1]<- ehm, może i kreatywne to to jest, aczkolwiek wykonanie leży, do tego jak robi się coś takiego, to nie wali się tam wszystkiego co ma się na myśli...;

[praca_2]<- nuda, aczkolwiek praca najbardziej "dociągnięta", lecz to nie przez włożoną w to pracę, a przez stocka;

[praca_3]<- dojść że nuda, to jeszcze praca mi się nie podoba, tandeta.[/color]

Opublikowano

Panie Gracjanie, wraz z tym punktem:

8. Próby namawiania osób do głosowania na swoją pracę będą "nagradzane" warnem 5% oraz dyskwalifikacją.

wylatujesz z finału. Dostałem dwie skargi na Twoje zachowanie, lecz jedną uzasadnioną screen'em:

tutaj był masakryczny screen -.-.

Bardzo mi jest przykro z tego, że wylatujesz w takim momencie, 3 dni przed zakończeniem głosowania, ale czytałeś regulamin oraz Twoim obowiązkiem było go przestrzegać.

Jeżeli masz jakąś urazę do Mnie to PW/ GG.

~Red Wolf.

@Topic

Macie czas na głosowanie do 23.06, godzina 23:59:59.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

[praca_3]<- Głosuję tutaj, ponieważ 2 praca odpadła. Wygląda lepiej niż pierwsza, zdaje sobie sprawę z tego, że włożone jest mniej pracy ale wygląda lepiej i mi się bardziej podoba.

.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

3 najlepsza, głos na 3.

Praca nr 3

Opublikowano

Skoro moja odpadła to chyba też mogę zagłosować, co nie?

[Praca_3] <- W porównaniu z 1 istnieje tu coś takiego, co nazywa się kompozycją, dlatego też oddaję tu głos, gdyż nie jest nawalone zbędnych Renderów itp.

PS. Miło było z wami się pojedynkować. Pozdrawiam.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Wielki turniej Graficzny wygrywa... WREDNA!

21 - 12

Oto jej praca:

finaaaaly.png

Gratulacje!

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Chciałam podziękować wszystkim którzy głosowali na moją pracę.

Jest mi miło ,że się komukolwiek spodobała.

Cóż przyznam szczerze ,że mi się nie podoba. Robiłam ją bardziej z przymusu , bez weny w podłym nastroju który miałam z powodu żałoby.

Bardzo cieszyłam się samą myślą ,że w ogóle doszłam do finału, poszczęściło mi się w pierwszej rundzie gdzie przeszłam bez pojedynku z powodu nieparzystej ilości osób.

Kto wie może wtedy bym odpadła.

Powiem szczerze iż liczyłam na 2, 3 miejsce. Ale to co tutaj zobaczyłam i czego się dowiedziałam po prostu mnie załamało.

Walczyłam ze stockami...

Praca Graciego była zwykłym stockiem lekko poprawionym, U Tamisa był dodany tylko pentool.

Nie wspomnę już o oszustwach. Dlatego nie ciesze się z wygranej.

Chciałam tym samym oświadczyć, że przekazuję Nagrodę w postaci GOLD MEMBERA, naszemu nowemu KidModeratorowi działu FanArt- Red Wolf'owi.

On bardziej zasługuję na to niż ja czy ktokolwiek z tego finału.

Staranie prowadził konkurs, sprawił nam-ludziom zajmującym się grafiką- ogromną przyjemność i wiele emocji.

Może jeszcze kiedys powtórzy się Art Tournament i wtedy znów powalczę o główną nagrodę :)

Dlatego prosze o przekazanie Gold Membera Red Wolfowi.

Wolfiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Opublikowano

Zgodnie z prośbą Wrednej, która zdecydowała się przekazać nagrodę zostanie ona przekazana Red Wolfowi.

Gratuluję wygranym i zapraszam na kolejną edycję turnieju za jakiś czas.

Pozdrawiam,

duds.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...