Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Proctimo'sWorld [Hamachi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, publikuje swój serwer, powstał on wczoraj wieczorem. Wszystko jest proste, waluta to złoto, budować można co się chce ,ale na wyznaczonych działkach, działki są za free.

Resp jest oznaczony, tuż obok jest tablica ogłoszeń - na razie pusta, i drogowskaz do punktu obserwacyjnego z którego możecie obczaić najbliższą okolice - widać stamtąd już moją chatę.

daneoserwerzeminecraft.png

• Serwer Online od około 15-17 do późnego wieczora, w weekendy 24h.

daneopolaczeniuminecrafi.png

• serwer Hamachi
    Adres IP: 5.191.71.24
    Sieci (jeśli serwer hamachi): ProctimoTown.Minecraft
    Hasla (jeśli serwer hamachi):12345

screenshotyfilmyminecra.png

• Oto mapka okolicy respa, wszystko opisane. Te żółte kropki to pochodnie którymi wyznaczyłem szlaki to potrzebnych miejsc żeby nowi gracze się nie pogubili. Różowe działki to tylko proponowany podział, można budować jak się chce, ale w tych okolicach.

mapamc.png

Uploaded with ImageShack.us

Na starcie radzę przeczytać tablicę ogłoszeń, rozejrzeć się z punkty obserwacyjnego i wbić do mnie, dam na start narzędzia czy surowce żeby było z czym zacząć.

Ogólnie to jestem jedynym adminem, rekrutacja otwarta. Będę Wam dawał itemki jeśli czegoś bardzo potrzebujecie więc bez stresów, ale nie nadużywam komend i sam buduje z własnoręcznie wykopanych surowców!

Jeśli macie jakieś problemy proszę pisać do mnie w grze lub na pw forum. Ręcznie zatwierdzam użytkowników. Jeśli ktoś chciałby więcej informacji zapraszam na pw wszystko wyjaśnię:)

Jak już pisałem na mapce na początek osiedlamy się między mną a respem żeby zegęścić teren.

Edytowane przez qpa08
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...