Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem zbanowali mi kilka moich kont, pisząc że to jakieś powiązanie. Postacie były na 5 różnych mailach więc nie wiem jak oni mogli to wykryć. Co napisać w odwołaniu, ponieważ nie wiem za bardzo jak odzyskać moje konta? W mailach pisze, że to ban na stałe a nie wykluczenie z oferty gry więc nawet jeśli konta zostały powiązane to wg tabeli kar nie mogli zbanować reszty kont. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jeżeli miałeś podobne nicki np. Domin a następny Domin99 to mogli Cię zbanować.

Lub tak jak twierdzi UP po IP, chociaż wątpię dużo razy dostałem bana za fb i tylko na to konto co miałem tam FB.

Oni mogli Ci zbanować wszystkie konta.

'wykluczenie z oferty gry' czyli że nawet już nie będziesz mógł założyć konta rozumiesz?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wg.mnie po ip nie banują, ponieważ tydzień temu zbanowali mi inne konta i zbanowali je tylko z jednego maila, i to z powodu fb a nie jak w tym przypadku easymetina xD.

Opublikowano

Na pl'u nie banuja na ip tylko przez wlasnie e-maila i sprawdzaja historie handlu.Jak zbyt czesto handlowales ze swoimi postaciami +podobne nicki to mogli sie skapowac.Oczywiscie mogli tez wykryc po ip ale nie banuja na ip!

Bo sa osiedlowki

sstwc.jpg

Opublikowano

Cały handel, logi emaile, ip, nicki wszystko sprawdzają. A nóż miałeś pecha na to że dostałeś bana tak szybko, a tylko 2 razy handlowałeś, a drugi może mieć naawet 5 miechów handlowania i nie dostanie. Po prostu pecha miałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...