Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Neostrada z TV i Polsat ?

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od ok roku mam neostradę z telewizją i dopiero wczoraj pojawił się tam Polsat na kanale 4 oraz polsat hd i inne programy polsaty.

Niestety gdy włączam Polsat pisze mi, że nie jest to w moim pakiecie... tylko dlaczego miałbym płacić za program który jest dostępny powszechnie za darmo ? Czy wy też tak macie ? lub czy ma ktoś z was info czy Polsat będzie darmowy w Neostradzie ?

Opublikowano

bo ogólnie masz dostępny polsat nie w HD ( telewizja naziemna chyba że w twojej okolicy działa juz cyfrowa ) jak widać paczka którą chcesz oglądać a nie masz jest płatna bo w HD i nie masz dostępnych tych programów w swoim pakiecie albo pakiet jeszcze po prostu nie został u ciebie aktywowany

zresztą pytaj biuro obsługi tam skąd masz dostarczany program

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Polsat jest darmowy z telewizji naziemnej, w pakiecie tez jeżeli jest wykupiony przynajmniej płaci się za podstawowy pakiet

ma pewnie teraz tylko łącze z telewizją ale nie płaci za nią jeszcze abonamentu bo dopiero włączyli. za usługę trzeba zapłacić ( by uaktywnili dekoder czy usługe TV ) nawet by włączyli podstawowe programy telewizji bez kodowania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Też mam neostrade z TV i ostatnio dużo namieszali w kanałach ;s dodali polsaty etc. ale nawet zwykły polsat jak chcesz ogladac to musisz wykupic bo on w podstawowych programach nie jest. Mi to tam nie przeszkadza polsat mam bez dekodera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...