Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Niewykrywalny DMG hack By Me

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj link do innego sciagniencia bo ten ma bloka jescze 20m min czeba czekac

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Dziala Ale na Pl nie dziala dmg na skile !!! to dziala tylko na privach 2007 na pl cziala wait hack dmg na miecz nie odrzut

Opublikowano

Można wersję z odrzucaniem i bez waithacka(co to w ogóle jest)?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Witam mam pytanie otóz grałem kiedys na modzie i wait hacku na głównej postaci ale od kiedy dostałem bana na shopa to przestałem.... Ale teraz mam zamiar znowu zacząć grać na wait hacku ale boję się o bana mam 75 lvl skile G juz troche kasy wydałem na to konto (Zł) i teraz mam pytanie bo będe musiał sciagać moda i wait hacka. I teraz mam pytanie czy duża jest szansa ze dostana bana ?;/ ?? ściągnął bym tego bypass 1,2 albo ta paczke z zamblokowanym Hs. Na WAIT HACKU BYM BIŁ TYLKO NA 7 PIĘTRZE W DT nikt by mnie nie widział !!! prosze o dpowiedz. !!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema,

czy po wklejeniu plików metin 2 (PL) powinien się ponownie patchować ?

czy jest jakis sposób na ominięcie patchowania ? bo mi się coś przypomina że był .

prosze o odp. z góry dzięki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...