Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[porada] Broń na dalszą gre.

adrian97pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poradzić się na temat jaką bronią grać dalej.

Mam:

K2

Krissa

De Camo

Awm.

Zastanawiałem się na Xm8 i beretta, chodzi mi o bronie z bl nie długo bede miał z badga 40k gp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

K-2 - dobra broń, tak jak juz ktoś wyżej wspomniał mnóstwo headshotów leci, tylko troszke wolno przeładowywuje jednak po wprawie jest to najmniej istotna wada.

kriss - ewentualnie na mapki TD. Egypt, Ship przykładowo, wtedy sie sprawdza.

deagle - jak dla mnie to podstawa, najlepszy pistol wg mnie. na drugim miejscu Anaconda.

awm - duzo graczy ja posiada, na prisonie praktycznie goruje. elegancka sniperka. wydaje mi sie ze w ekwipunku przecietnego snipera powinna sie znajdowac.

XM8 w miare dobra, ma celownik co ulatwia gre na dystans, jednak wolalbym K-2. wygodniej mi sie nia gra, ale zalezy to od gustu i wymagan gracza.

mam nadzieje ze choc troche przyblizylem Ci opinie na temat tych broni.

Opublikowano

Ja w 100% polecam Ci k-2. Dlaczego? Proste. Bardzo dobra broń, idealna na długi dystans, średnia na krótki.

Ja k-2 gram na ESL i po prostu wygrywam.

Wszyscy Ci, co lecą na celowniki w broniach powiedzcie mi coś.

Czy KIEDY kolwiek używaliście owego celownika w grze. Np w Customce. Jeżeli koleś jest daleko, i do niego strzelacie to z celownikiem, czy bez?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

XM8 - Uważam że to brpń dojść dobra celowniczek bardzo pomaga wadą jest jednak to że czerwona kropka na jego środku często zasłania i trudno trafic heada ale tak w sumie to kwestia wprawy więc polecam ci XM8

lolzed.jpg

Opublikowano

xm8 trzeba umieć grać. Że tak powiem, nie jest to broń dla nupków ;]

Ja tam osobiście wymiatam z SG552 ale też nie polecam jej nowym graczom.

Jeżeli jesteś już doświadczony kup sobie te xm8 ;]

A scar to broń dla ludzi bez jakiegokolwiek skilla. Ze scarem nie nauczysz się strzelać.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

najlepsza bron do gry jak dla kogo to m4a1 , poniewaz ta bronia pokazujesz jakiego masz skilla , a i moze k2 ale ta bron jest dla sprajow

Opublikowano

Jack, nie zgodzę się z tobą, ponieważ z K-2 trzeba mieć skilla, żeby dobrze grać. Myślisz, że M4 nie da się sprayować? Każdą bronią da się tak robić.

Moim zdaniem najlepszą bronią jest K-2. Jeżeli wystarczy Ci tyle odpowiedzi, napisz na PW, zamknę temat.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...