Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć : )

Za każdym razem gdy próbuje komukolwiek odpisać na wysłaną przez niego wiadomość wyskakuje mi komunikat iż nie mam go dodanego do listy znajomych.

Od razu mówię, że tak w rzeczywistości nie jest. Sprawdzałem to już niezliczoną ilość razy i każdym razem jest tak samo.

Wiecie może jak to rozwiązać? Byłbym wam ogromnie wdzięczny.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Sczerze mówiąć przyczyn może być dosłownie bardzo wiele, możesz mieć go przypadkiem zignorowanego, źle wpisywać nick, jak i jednak możesz go nie mieć zaakceptowanego w znajomych. Ale być może wiem, co jest problemem. Jakiej komendy używasz? /w ? /r ? /msg ? I od kiedy tak masz?

Edytowane przez Faqz
Opublikowano

Mam tak od początku, ale teraz to mnie szczególnie zaczęło irytować. Chcę coś odpisać, a nie mogę.

Obojętnie jakbym nie próbował skutek jest zawsze taki sam. Wyskakuje komunikat, że nie mam tej osoby na liście znajomych chociaż tak wcale nie jest. Próbowałem pisać do osób, które mnie zaprosiły jak i do tych, które sam dodałem i skutek ciągle taki sam.

Nick na pewno dobrze wpisuje. Nawet na /r próbowałem więc napewno jest ok.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Tak więc najprawdopodobniej wina nie leży ze strony Riotu/Clientu tylko z twojej. Musiałbyś popróbować dużo opcji we friendsach bo raczej nikt Ci w takiej sytuacji (tym bardziej niespotykanej) nie pomoże. Sam nie wiem co jest głównym powodem.

@down

Przecież pisał, że to i to mu nie działa. Czytanie ze zrozumieniem.

Edytowane przez Faqz
Opublikowano

Faqz próbujesz jakieś kosmiczne metody :) Nie lepiej po prostu zrobić re-instala ? PROSTE

Nie chce ci się , jasna sprawa.Więc usuń danego przyjaciela z listy i ponownie dodaj , jeśli nie pomoże napisz to trochę jeszcze pogłówkuje.

wcibnb.png