Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierka

Ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć czy graliście w tą grę i jaka była wasza reakcja po przejściu :D

# Jeśli grasz pierwszy raz włącz głośniki!

LINK

@edit: Mój kolega spadł z krzesła :D

Opublikowano

Hehe stare.. ale w to najlepiej sie gra po pijaku wkurzasz sie bo nie możesz przejść za około 40 próbą gdy dochodzisz do końca i widzisz taki efekt jest gorzej niż normalnie ;]

Opublikowano

juz kiedyś to widziałem ale i tak sie wystraszylem :x

za 1 razem mialem słuchawki na full bo kumpel mi to pokazał.. na końcowym efekcie wyrwalem słuchawki z wtyczek xD:D

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Gierka już dosyć stara.

W każdym bądź razie pierwszy efekt po "przejściu" był dosyć dotkliwy : D.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Stare.

Ja jakoś siedziałem sobie na krześle i znając takie rzeczy przewidziałem i nic mi się nie stało.

Opublikowano

Eee.. jest taka opcja jak edit wiec jej używaj bo to nie boli a mniej spamu lepiej dla nas ;]

Opublikowano
czy ktoś powie jak to przejść?

1. Włącz głośniki

2.Musisz kwadratem (myszką) przejść przez żółty labirynt nie wyjeżdżając na czarne tło

Opublikowano
czy ktoś powie jak to przejść?

Klikasz prawym na miejsce w którym zaczynasz a potem lewym i jestes poziom do przodu.

76561198001815076.png
Opublikowano

ee... only sluchawki plawks ? nic nie slyszalem na normalnym glosniku :( (zawsze sa prawie na full)

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...