Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę, mógłby ktoś wkleić screena (nie pisać nazw bo mam polską wersję) z rozłożonymi runami i umiejętnościami pod postaci Annie i Vladimira? Jeżeli możecie to podajcie nazwę dobrego fightera i do niego też te dwa screeny. Z góry dzięki, będą +/-

Opublikowano

Runy nie wiem czy dobre nazwy - mam en. wersję.

Annie :

obrazekbfd.jpg

Runy : 9x znak na magiczną penetrację (?), 9x pieczęć na hp co lvl ( +19 hp na 18lvl-u), 9x glif na moc umiejętnośći co lvl, 3x kwintesencja(?) życia (+26hp)

Vlad:

vladr.jpg

Runy : 9x znak na magiczną penetrację (?), 9x pieczęć na hp co lvl ( +19 hp na 18lvl-u), 9x glif na moc umiejętnośći co lvl, 3x kwintesencja(?) życia (+26hp)

Tank gdzie (?) nie wiem czy jest dobrze przetłumaczone.

Opublikowano

@lordwyder

Ogółem podałeś dobrze dla Xina, lecz nie lepiej (skoro jest semi tankiem) dać mu glyphy pod mres per lvl, oraz seale na armor, ponieważ czasem chodzi do jungli?

Opublikowano

Podałem runy dla xina na linię. Jeśli idziemy do jungli to oczywiście seale pod armor. Co do glyph-ów, zostawił bym jednak te na redukcje cd.

Opublikowano

jaxq.jpg

Runy: 9x pieczęć z szansą na blok, 9x znak na magiczną penetrację(?), 9x glif +0,99 mocy umiejętności i 3x kwintesencja z szansą na blok.