Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] PRO Fms na Pl'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Otóż przed chwilą dropłem takiego fms na PL i chcę go zrobić do +9 i kd +4 potwora i śmierci.

0612083512.jpg

Ale mam problem .. czy robić go cały czas bodziami? Czy może robić u gildyjnego dopóki szansa wynosi ~99% czyli mniej więcej do +4/5

Liczę na pomoc :)

cooltext532827039.png

Opublikowano

rób bodziami albo zamien za fms+9 sr 35+ z kd +4

Graty co do fms rob bodziami (0kowala)zalezy po ile bodziek chodzi bo u mnie na kronosie jedyny zarobek to malz gdzie bodzio 250kk a malz 100kk

A czemu bez kowala mi zjaral kozy sr 29na +1 i fms 21 tez +1 a takiego 44 sr szkoda :D

Opublikowano

Dobrze mówią @up, Ale ty chciałeś ulepszyć więc zrób go do +4 u gildyjnego (99% do +4) a resztę bodziami.

creepern.png

Sygnatura by me

Opublikowano (edytowane)

Stary gz FMS'a odrazu ci mówie gildyjnego wybij sobie z głowy bo kowal lub mieć fajne itemki co z tego że masz 99% na pomyślne ale jeśli wejdzie ten 1% to dupa a takiego fms to szkoda lepiej pochodzić nawet z FMS'em +0 jeżeli nie masz kasy niż iść do tego grubasa z pryszczem na czole więc nie ryzykuj i maxuj go bodziami a może nawet wejdzie ci za 2x

PS. Jeśli zrobiłem jakieś błędy to sorki ale pisze z telefonu

Edytowane przez asshole?
Opublikowano

Fajny FMS będzie kiedy będzie +9 i wsadzisz kd. Na razie jest spoko. Ulepszaj bodziami i nawet nie smutaj się kiedy nie będzie Ci tak często wchodził na wyższy poziom, bo jak wejdzie na 9 to będzie xxx wiecej razy warty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...