Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Nowy Serwer Fkmt2

zloty96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem przez przypadek nowy serwer xD FKMT2 adres to www.fkmt2.com nie chciało mi sie sprawdzać jak ktoś ściągnie to niech poda jaki exp, drop itp.

Nick na all privach to Wymiatacz albo PlaX

zloty967.png

Opublikowano

eee tam jeżeli tu wszystko działa to nie na długo... po tygodniu serv padnie i wszyscy dostana bany... (przykład kingMT2)

Opublikowano

nie prawda na kingmt2 ja sie odbanowalem i mi działa

zloty967.png

Opublikowano

zloty nie klam co z tego ze sa na youtube.com filmik ale one sa dupne i nic znich nie kumasz a oddbanowac sie nie da nie masz Visty wiec nie gadaj masz program do tlumaczenia ja mam Vister Cypeer Proefolusion

Opublikowano

rany boskie nie musicie mi wierzyc ze odbanowalem powiedział bym jak to zrobilem ale za duzo dzieci neo tu jest

zloty967.png

Opublikowano

haha tym raze to nas jurz załatwili na cacy mają takie same zabezpieczenia jak king mt2 czyli obcja wklej nie działa wiec trze znowu bawić sie na globau

Opublikowano

zloty96 masz rancje duzo dzieci dlatego ja juz tu nic nie pisze wiem jak odbanowac kingmt2 wiem jaki jest nowy server (nie chinski ani germany) dziala raty 45x drop yang 75x drop zwykly 40x kowal do +6 nie pali potem zadziej niz na vipmt2 i king

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Dlaczego polacy nie zrobią PRIVA!!!!????TO POWINNO WSZYSTKIE NIEPOTRZEBNE POSTY I TEMATY ROZWIĄZAĆ

@DOWN

A to polacy nie umieją tak???

Opublikowano

Bo 90% polaków - internautów to takie pojebusy jak ty...9% ma to gdzieś, a 1% coś robi tylko im nie wychodzi...

Oczywiście wasz pr0 Cybuch jest w 90%...

Opublikowano

Up

ej pijawy da sie przepisac kod tylko trzeba miec abbyy;D; D choc jest troche zadupia ztym;D

ty tez jestes pijawa xxxxxxD

xD xP x) x] x> x^^

(-(-(-(-_-)-)-)-) ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie darady odbanowac KINGMT2 i zarejestrowac sie na FKMT2 poniwawz nie darady wkleic odpowiedzi z obrazka ale....

jest 1 sposob na to...

Opublikowano

@ -- andrych2 --

Polacy nie chcą robić takiego serva bo to za dużo kosztuje i nie zarobisz nic na tym tylko stracisz i pomyśl jaki polak by chciał wrąbywać kase na innych? żeby se pograli ..? o zostaniesz GM'em i fajnie tak? gówno prawda!! nikt z PL'u nie zrobiłby takiego Priva.. chyba że jakis idiota by się trafił i wyrąbał w to kase żeby zostać GM'em. Jedyne na czym tu zarobisz to SM'y lub jakiś ITEMS'y za SMS'y więc kto ci kupi takiego itemka? czy np: fryza? na **j to komu.. zkoro wiesz , że server padnie i tak i tak bo typka nie bd stać ..

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

Opublikowano

Ta?? To nam go wyjaw może??

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...