Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic]buz.. VS jugens22

buz..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wyzywający: buz..

Wyzwany: jugens22

Zakończenie: 2 dni na dodanie pracy od zaakceptowania , potem dzień na głosowanie

Tematyka: Sygnatura 500x200

Kategoria: Graphic

Notka: Mój pierwszy pojedynek :) jeżeli przyjmujesz zaczynaj

Edytowane przez buz..

RMCF

Opublikowano

Lot De Fack Gajs?!

Buz.. bo coś tam jest

jugens22 - uzależniony od C.R'ka. Robsz z nim prace na siłę, a jeszcze to, że niczego nie umiesz. Podwojony render -- jakieś światełki i tło do którego render w ogóle nie pasuje.

Opublikowano

Wstrzymuję się od głosy, gdyż praca jurgensa jest słabiuutka, a praca buzza praktycznie zRIPowana z gimpuj.info .

Jakby ktoś nie wierzył daję linka:)

To jest ukryta treść, proszę

To że użyłem tego samego stocka , nie znaczy że stąd wziołem , a pozatym robie w PS a nie w syfiarskim gimpie .

Mogłeś napisać z jugensa a nie robić nowe konto :))

Wysyłałeś mi to na gg już . Chcesz to zrobie nową , jeszcze lepszą od tej :) Więc jak tam sobie chcesz

A co do tego co wziołem dam łeb uciąć że nie brałem z tamtąd , brałem efekty z Pegaz Tag bodajże Wrednej :)

RMCF

Opublikowano

Wiem że mój głos zabardzo sie nieliczy ponieważ niezadługo w grafice robie a na mpc nieopublikowałem żadnej pracy ale z pewnościąoddam głos na :

buz..

Opublikowano

To że użyłem tego samego stocka , nie znaczy że stąd wziołem , a pozatym robie w PS a nie w syfiarskim gimpie .

Mogłeś napisać z jugensa a nie robić nowe konto :))

Wysyłałeś mi to na gg już . Chcesz to zrobie nową , jeszcze lepszą od tej :) Więc jak tam sobie chcesz

A co do tego co wziołem dam łeb uciąć że nie brałem z tamtąd , brałem efekty z Pegaz Tag bodajże Wrednej :)

Kolego... Nie jestem ten jak mu tam... jurgens? Czy miałbym wtedy taka sygnę?? No to sory;)

2uicg9l.gif

1307894872-U357019.png

Opublikowano

Już po terminie składania głosów ;p Czekamy na jakiegoś modka , Jugens no czekam na rewa i dzięki ogólnie ;)

RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...