Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przejście z Silkroad Online na Lineage 2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich graczy L2.

Piszę pierwszy raz w dziale Lineage2 z powodu tego ze przestałem grac w Silkroad'a a chcę zacząć w Lineage2 bo slyszalem ze jest 100x lepsza niz Silkroad.

Chciałbym sięgnąc o porady dla fachowców w tej dziedzinie. Na jakim serwie grac, mysle ze z resztą poradze sobie samemu (download i te sprawy)

Jeżeli jest ktoś chętny do pomocy, zapraszam na GG... (numer na PM)

Jestem doswiadczonym graczem MMO, poniewaz gram juz 4 lata non stop, dlatego orientuję sie na czym polegają gry tego typu.

Pozdrawiam serdecznie i liczę na Wasze odpowiedzi.

Jeżeli wiem w czym tkwi problem, ZAWSZE Ci pomogę.

Opublikowano

doxxx dzięki wielkie za podesłanie mi linków, lecz proszę nie zamykajcie tematu, w razie jakichkolwiek problemów będę pisał tutaj, zeby nie robic juz nowego tematu, Dzięki

Opublikowano

Pojawia się pierwsze pytanko z mojej strony... Zeby zagrac na privacie, muszę najpierw sciągnąć globalną wersję L2 i pozniej jakos spatchowac ją na private czy jak to jest? :)

Opublikowano

patrz uważnie

w l2 są kroniki

np.

interlude

gracia final

gracia epilogue

freya

jeżeli znajdziesz sobie serwer na np. interlude to pobierasz wersje interlude instalujesz i nic więcej nie robisz

potem na stronie priva musi być takie coś jak download lub how to connect

lub coś podobnego

tam będziesz miał patch lub te pliki serwerowe

pobierasz je i jak np. będzie patch no to odpalasz, wybierasz lokacje swojego l2 instalujesz

jeżeli jednak będziesz miał do ściągnięcia takie rzeczy jak system, systextures, animations to pobierasz i podmieniasz w folderze gdzie znajduje się twój l2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...