Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Longju czy Venise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc, który priv lepszy?? Venise jest spoko- fajny IS (nie ma wszystkiego), mili ludzie, ale też są minusy - brak 6/7 bonu (jak dla mnie), a chciałbym to bardzo mieć. Teraz trochę o Longju- nawet spoko ludzie, jest 6/7 bon (ale drogo), ale jest duzo rzeczy w IS (hwangi i teinne duperele... No więc, pytam sie Was, który priv lepszy (chciałbym usłyszeć odpowiedzi od osób, które grały na tym i na tym privie)? Za dobrą odp. może sie skuszę na plusika ;)

Opublikowano

Na Longju , nie mili ludzie <3 Nie ma tej atmosfery , mało osób gra,

Venise przyjemny , miło się gra , spoko ludzie i częste eventy dużo nowości :)

Polecam Venise .

Opublikowano

Spróbuj serwer metin5 ; )

Grałem ostatnio przez tydzień. Po 2-3 dniach 90lvl, stalka +9, tasak +9.

Max lvl 200++, ale niestety ostatnio była cofka bo dedyk im się zjebał, ale i tak polecam.

zarobek na wróżce w atl v1

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dobra, problem rozwiązany, będę grał na Venise. Trochę offtopicu. co lepsze dla woja mentala: stalka czy złodziej dusz; śmiercionośne czy pogromca. Jaka broń czy może zbroja będzie lepsza dla mentala? (złodzieja lub stalke kupuje za sm a pogro [wcześniej parte] i śmierćio [wcześniej bojowy] mogę kupić za yang, jeżeli to bronie tak się robi na venise).

Opublikowano

Zbroja to tam nie trzeba aż taką dobrą, bo im więcej defa, tym więcej przeszywki. Ja polecam pogro, bo robi się z party, a jak wiemy, parta ma lepsze dmg od złodzieja. Plus lepsze bony po ulepszeniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...