Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] najlepszy serwer

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

wiem jest dzial wymarzony serwer który nie jest odwiedzany przez nikogo kto tworzy serwery dedykowane/hamachi

PROSZE MODERATORA O NIE ZAMYKANIE ANI O NIE PRZENOSZENIE TEMATU MOZE KOMUS SIE SPODOBA.

a wiec. przeglądając dział o prezentacjach serwerów głownie spotyka się na serwerach dedykowanych m.in. 127lv epiki nowe zbroje nowe bronie nowe skille mapki i potworki. ja sam stworzyłem prezentacje pod którą było bardzo dużo pozytywnych opinii. mam nadzieje ze ten temat pomoże komuś zrobić jeszcze lepszy serwer dedykowany, o czym mowie? standardowy metin2+ dodatki np:

99lv max podstawowe skille bronie zbroje biżuteria potworki mapki < np grota wygnancow v1 i v2> ogólnie podstawa a mówiąc o dodatkach miałem na mysli możliwość zrobienia hwangów dodanie np lepszych pierscieni expa po 400% na 1h różne rzeczy;] można by było zwiększyć np. bony hp zręcznosci siły witalności ale znowu nie 5razy;] co byście powiedzieli o takim serwerze? niby podstawa brak epików + małe dodatki

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...