Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze z konta kolegi!

Mam pytanko może głupie ale... i tak sie was zapytam :P

Zwykle stawiałem strony na darmowych hostingach (cba, yoyo, itp)

Lecz teraz postanowiłem zrobić strone z końcówką .pl

I tu moje pytanko: Co trzeba kupić (Co jest potrzebne) Aby taką stronę zrobić? I od razu po proszę najtańszą opcje ;P

Chodzi mi o to czy trzeba kupić hosting? domene? (Nie jestem obeznany w tych pojęciach, :D) Prosze o wyjasnienie! + jakies przyklady tanich ofert!

Zbieram -

Opublikowano

Wpisz w google frazę "hosting xaa"

Masz możliwość płatności sms, dostajesz ich końcówkę w adresie i opcjonalnie dokupujesz własną domenę.

Wiele for na tym stoi i naprawdę polecam.

Opublikowano

Hmm no ok ale mam pytania czy na nazwa.pl muszę przedłużać? Tzn. jeśli wykupilem na rok, rok mija i musze obowiązkowo dalej placic?

A teraz 2 pytanie: Czy rozni się darmowy hosting od platnego (Na przykladzie xaa i cba) :D

Zbieram -

Opublikowano

A więc tak: jeżeli chodzi o xaa.pl to sam z nigo korzystam i polecam ;]

Masz do wyboru płatności co miesiąc dwa itd...

Jeżeli wykupiłeś na rok to po roku dalej opłacasz...

Co do drugiego pytania.

xaa.pl bez reklam / cba.pl z reklamami

Chodzi o to że na cba.pl są umieszczone reklamy za które oni dostają pieniądze, a w xaa.pl sam możesz sobie je zamieścić i otrzymywać drobne pieniążki...

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi :)

Ale jednego nadal nie wiem czy w xaa jak wykupie hosting na np. Miesiąc albo 3 miesiace, to musze przedłuzac? Czy przestaje placic i git?

Zbieram -

Opublikowano

Hmm no wiesz, znam przypadki gdzie OBOWIĄZKOWO musimy przedłużać, dlatego pytam sie czy xaa trzeba obowiązkowo przedluzac? Czy moze znudzi mi sie i koniec nie place i strona nie istnieje

Zbieram -

Opublikowano

Hmm no wiesz, znam przypadki gdzie OBOWIĄZKOWO musimy przedłużać, dlatego pytam sie czy xaa trzeba obowiązkowo przedluzac? Czy moze znudzi mi sie i koniec nie place i strona nie istnieje

To trzeba czytać umowę, którą się akceptuje. W niektórych firmach podpisuje się na 12 mcy i płaci się co miesiąc(jak na raty).

linki zewn.

Opublikowano

To mu pomogłeś;p

Mu chodzi o to: czy xaa trzeba obowiązkowo przedluzac? Czy moze znudzi mi sie i koniec nie place i strona nie istnieje

A więc ja odpowiem:

Polega to na tej zasadzie puki płacisz to masz jak nie to nie masz.

Sam korzystam więc spokojna głowa ;]

Opublikowano

To mu pomogłeś;p

Mu chodzi o to: czy xaa trzeba obowiązkowo przedluzac? Czy moze znudzi mi sie i koniec nie place i strona nie istnieje

A więc ja odpowiem:

Polega to na tej zasadzie puki płacisz to masz jak nie to nie masz.

Sam korzystam więc spokojna głowa ;]

Chyba pomogłem, odpowiedzialny człowiek nie akceptuje regulaminu usługi w ciemno, a już na pewno nie płaci za coś takiego.

linki zewn.

• Dodaj nową pozycję...