Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, mam 12 poziom spinning 5kg, kołowrotek 5kg, zylke 6,5kg i blystke 8kg. Wczesniej zanim kupilem ta zylke i blystke ryby mi nie psuly sprzetu a teraz robia to caly czas no i nie mam jak lowic. Wtedy mialem gorszy sprzet, i lowilem w tej samej lokalizacji gdzie teraz, wiec nie wiem co jest nie tak. Jedyne wyjscie to zostawiac siatki na noc czy na dzien, ale jak znowu zarobie i kupie ta zylke 6.5kg i blystke 8kg to znowu mi psuja sprzet (to juz bylo 5 razy, lacznie stracilem ok. 30tysiecy). Pomozcie bo ja chce lowic, a nie zostawiac siatki...

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Teraz dodali aktualizację, bo wcześniej ryby nie były takie same jak wędka np: mam wędke za 2 mln`y do 80 kg , i mogłeś większe ryby złowić jak 80 kg , teraz jest to w ch*j trudniejsze ponieważ nie wyciągniesz tak łatwo ryby , nie wiem co oni z tą grą robią , ale przesadzają , ja na te wędke męcze sie z rybą 20 kg , a na wcześniejszej za 800 tys , wyciągałem ponad 40 kg -.- "Rekord 50 , prawie 51 kg" .