Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BARDZO DUŻY PROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio pobrałem clienta WoB ale okazało się że jest z wirusem :( Mój komp był świeżo po formacie i nie miałem jeszcze AntyWirusa :(

Od tamtego czasu [od wczoraj] komp zaczął WOLNO chodzić, próbowałem pobierać antywirusa ale po włączeniu instalatora od razu się wyłącza. Tak samo jest z avastem, anti virem i kasperskim :(

Nie mam też menadżera zadań :( Dodam jeszcze że wszystkie pliki z tego klienta wywaliłem :(

PS - MineCraft zaczął wolniej chodzić... Gram jeszcze w SA-MP'a i tak go tnie że nie da się grać :(

Wiecie jakie jest rozwiązanie

r718w5.png

Opublikowano

Próbuj tym: combofix'em , ewentalnie poszukaj strzykawki , może jest jakiś lek na tego wirusa.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ale ja nawet nie znam nazwy tego wirusa :( Zresztą pewnie nie tylko ja mam ten problem :( Możę ktoś kto miał tak samo jak ja zna rozwiązanie i się nim podzieli :)

W tej chwili ściągam AVG potem spróbuje combofix'em zobaczymy czy to coś da...

Spróbuje wszystkiego byle nie tylko format, mam za dużo cennych danych na kompie :)

Jaki Cymbał przeniósł temat do pogaduszek o.0

r718w5.png

Opublikowano

Miałem podobny tylko nie mogłem wejść na strone microsoft'a i antywirusów mówie Ci pobierz combofix'a on Ci zeskanuje i go usunie naprawde polecam.

Opublikowano

Jak to nic nie da, to zrób format. Najlepiej. I zainsatluj odrazu porządnego antywira na wszelki wypadek.